<h1>Vannkjolere og kaffeautomater til kontoret</h1>
Eden Våre produkterVår ServiceKampanjerEnergi på jobbOm ossBestill Online

Home Om oss Nyheter 10 ting vi elsker med kaffe


10 ting vi elsker med kaffeDen internasjonale kaffedagen gikk av stabelen 1. oktober, men vi fortsetter å feire kaffe i hele oktober. For å feire kaffedagen har vi satt sammen en liste over 10 grunner til å elske kaffe.

 1. Kaffe er naturlig

  Kaffe er et naturlig produkt som kan drikkes i ren form som en espresso eller en americano. Kaffe er ladet med antioksidanter og nyttige næringsstoffer som er bra for kroppen din. Vitaminer som er inkluderte er: Vitamin B3, magnesium, vitamin B2, vitamin B5 og mangan og kalium.

 2. Kaffearoma

  Enten liker du duften av kaffe eller ikke, men for en ekte kaffeelsker finnes det ikke noe bedre enn duften av nytraktet kaffe.

 3. Kaffesmak

  Ingenting slår smaken av skikkelig kvalitetskaffe, enten nytraktet kaffe av hele bønner, eller den intense smaken av en nypresset espresso.

 4. Kaffebarer

  Du ser dem overalt, og de har gjort kaffedrikkingen til en sosial og avkoblende opplevelse.

 5. Variasjonen av bønner

  Akkurat som druer gir vinen sin egen smak, gir også kaffebønnene sin unike smak til kaffen. Kaffe vokser i mange forskjellige land, og akkurat som med druer, så spiller både det ytre miljøet og jordtypen som kaffeplantene vokser i hvilken smaksprofil kaffebønnen kommer til å utvikle.

 6. Variasjonen i drikker

  Iskaffe, hurtigkaffe, espresso, cappucino, cortado, machiatto, ingen annen drikk har en slik variasjon som kaffe! Du kan nyte drikken både kald, varm, frossen og til og med i bakt form.

 7. Kaffemerke

  Blant de utallige kaffeprodusentene rundt omkring i verden finner man ofte sin personlige favoritt som man får en egen forkjærlighet for.

 8. Fleksibilitet

  Hvilken annen drikk kan du nyte uansett ytre miljø, en rykende varm espresso en snøfull vinterdag, eller en kald frappucino en varm sommerdag! Man kan jo ikke annet enn å elske kaffens fleksibilitet.

 9. Kaffe er universal

  Uansett hvor du drar hen i verden så kan du garantert få tak i en kopp kaffe. Kaffe forbinder mennesker både sosialt og i arbeidslivet.

 10. Gjør underverker for plantene dine.

  Visste du at du ved å tilsette jorden kaffegrut, så minsker du pH-verdien i jorden, noe som gir blomstene vakrere farge, og holder snegler og maur på avstand!

Besøk www.edensprings.no/vare-produkter/ for mer informasjon om Eden Springs tilbud av vann- og kaffemaskiner till arbeidsplassen.

Laste ned PDF | Retur


SPØR OM MER INFORMASJON


Ring oss på

800 80 333


Eller klikk her for å sende
din kontaktinformasjon
og vi vil kontakte deg så snart
som mulig!
KontaktskjemaLokalt Kildevann Lokalt Kildevann
Kaffemaskiner av høy <br />     kvalitet Kaffemaskiner av høy
     kvalitet

Prøv kildevannskjøleren
gratis i to uker!       Våre produkter
       Vår Service
       Kampanjer
       Energi på jobb
       Om oss
     Kontakt oss
 • 800 80 333
 • Kontakt oss!
 • Eden Springs (Norway) AS
  Professor Birkelandsvei 27B
  1081 Oslo