<h1>Vannkjolere og kaffeautomater til kontoret</h1>
Eden Våre produkterVår ServiceKampanjerEnergi på jobbOm ossBestill Online

Home Om oss Nyheter 6 situasjoner hvor kaffe er løsningen


6 situasjoner hvor kaffe er løsningenPå jobben kan noen situasjoner og oppgaver føles uendelig store og uoverkommelige uten de rette hjelpemidlene. Vi i Eden Springs vet likevel en måte å snu de verste situasjoner på kontoret opp og ned – og løsningen er noe så enkelt som en kopp nytrukket kaffe.

Lange møter

Møter som bare varer og varer kan føles uutholdelige uten en rykende varm kopp kaffe. Kaffe stimulerer nemlig det sentrale nervesystemet og holder deg våken hele møtet, slik at du er i form til å overbevise kollegaene dine om dine geniale ideer.

Store arbeidsmengder

Koffein gir arbeiderne maksimal produktivitet og forvandler en uoverkommelig arbeidsmengde til en helhet som lett kan administreres og gjennomføres.

Overtidsarbeid

Det er alltid tungt å jobbe overtid, men også her er kaffe en god hjelp. Koffein virker nemlig svært raskt på kroppen, bare på noen minutter, og energien den gir kan gjøre deg i stand til å jobbe raskt og effektivt i flere timer.

Hodepine

Det er ingenting som virker mer negativt på effektiviteten på jobb som hodepine. Heldigvis er en av kaffens mange gode sider knyttet til akkurat migrene – kaffen utvider nemlig blodårene, mens migrene trekker dem sammen.

Prosjekter med tidspress

Kaffe gjør at kroppen forbrenner fettsyrer raskere. Dette gir mer energi og gjør deg i stand til å jobbe raskt og effektivt i prosjekter med stram tidsfrist.

Problemløsing

Tankegangen er mest klar og logisk umiddelbart etter en sterk kopp kaffe. Dersom du har et problem som krever klar tankegang foran deg, bør du ta deg en tur bortom kaffemaskinen, og du vil oppdage at du klarer oppgaven med glans.

Laste ned PDF | Retur


SPØR OM MER INFORMASJON


Ring oss på

800 80 333


Eller klikk her for å sende
din kontaktinformasjon
og vi vil kontakte deg så snart
som mulig!
KontaktskjemaLokalt Kildevann Lokalt Kildevann
Kaffemaskiner av høy <br />     kvalitet Kaffemaskiner av høy
     kvalitet

Prøv kildevannskjøleren
gratis i to uker!       Våre produkter
       Vår Service
       Kampanjer
       Energi på jobb
       Om oss
     Kontakt oss
  • 800 80 333
  • Kontakt oss!
  • Eden Springs (Norway) AS
    Professor Birkelandsvei 27B
    1081 Oslo