<h1>Vannkjolere og kaffeautomater til kontoret</h1>
Eden Våre produkterVår ServiceKampanjerEnergi på jobbOm ossBestill Online

Home Våre produkter Kaffemaskiner fra Eden Eden Classic Helautomatisk Kaffemaskiner Helautomatisk kaffemaskiner på arbeidsplassen Kaffemaskin Animo OptiFresh Bean 3 NG


EDEN CLASSIC

Kaffemaskin Animo OptiFresh Bean 3 NGKaffemaskin Animo OptiFresh Bean 3 NG
Animo OptiFresh Bean 3 NG er en kaffemaskin for deg som liker nytraktet kaffe fra ferske bønner. Maskinen har en stilig design, er svært brukervennlig, samtidig som den er enkel å rengjøre og vedlikeholde. Det gjør den til en utmerket løsning for mellomstore og store bedrifter.

 • Et bredt utvalg av kaffevarianter, 12 drikkealternativer (f.eks. svart kaffe, kaffe med melk, espresso, cappuccino, latte macchiato, kakao og tevann)
 • Moderne og tidsriktig design
 • Miljøvennlig, takket være de teknologiske og materielle valgene (intelligent energibesparende funktion, lavt energiforbrug (A+) og isoleret varmtvandsbeholder)
 • Pålitelig maskin som trenger svært lite vedlikehold
 • LED OptiLight -belysning
 • Bordmodell, kan også leveres med kabinett
 • Mulighet for kaldt vann hvis utstyrt med et kabinett
Teknisk informasjon
 • Spenning: 230 V
 • Strøm: 2 275 W
 • Drikkealternativer: 12
 • Vekt: 36 kg
 • Tilberedelsestid: 28 s.
 • Ekstern vanntilkobling som standard
 • (H x B x D) 79 x 40,2 x 56,4 cm

Spør om mer informasjon
Animo OptiFresh Bean 3 NG mer

Animo OptiFresh Bean 3 NG er en kaffemaskin for deg som liker nytraktet kaffe fra ferske bønner. Den er en utmerket løsning for mellomstore og store bedrifter.


Animo OptiFresh 3 NG mer

Animo OptiFresh 3 NG er en kaffemaskin for deg som liker nytraktet kaffe. Den er en utmerket løsning for mellomstore og store bedrifter.


Kaffemaskin Bonamat Fresh Ground Touch mer

FreshGround Touch er en kaffemaskin utstyrt med en kaffekvern, noe som gir optimal kvalitet da hver kopp tilberedes med nymalte bønner. Kaffemaskinen har et stilrent og brukervennlig touchpanel, et stort utvalg kaffedrikker og mulighet til sjokolade og varmt vann.


Kaffemaskin Bonamat FreshMore Touch mer

FreshMore Touch med brukervennlig touchpanel er en elegant kaffemaskin som tilbereder ferskbrygget kaffe av malte bønner. FreshMore Touch har et stort utvalg av kaffedrikker, men også mulighet til sjokolade og varmt vann.


Bonamat FreshOne mer

Bonamat FreshOne er en klassisk kaffeautomat for mindre kontormiljøer. Den lager kaffe fra filtermalt kaffe, med ulike styrke alternativer. Eget utløp for varmtvann. Kompakt i størrelse som bordmodell, samt mulighet for underskap, noe som gjør det enkelt å plassere Bonamat FreshOne i ulike kontorlokaler.


Bonamat FreshOne G mer

Bonamat FreshOne er en klassisk kaffeautomat for mindre kontormiljøer. Den lager kaffe fra hele bønner, med ulike styrke alternativer. Eget utløp for varmtvann. Kompakt i størrelse som bordmodell, samt mulighet for underskap, noe som gjør det enkelt å plassere Bonamat FreshOne i ulike kontorlokaler.


Bonamat FreshMore 310 mer

Bonamat FreshMore 310 er en klassisk ferskbrygget kaffeautomat for små og mellomstore bedrifter. Den tilbyr åtte varme drikker, inkludert varmt vann. Med mulighet for individuell kaffestyrke ved hvert valg, er denne maskinen perfekt for ulike kontorlokaler.


Bonamat FreshGround 310 mer

Bonamat FreshGround 310 er en klassisk ferskbrygget kaffeautomat for små og mellomstore bedrifter. Den tilbyr åtte varme drikker fra hele bønner, inkludert varmt vann. Med mulighet for individuell kaffestyrke ved hvert valg, er denne maskinen perfekt for ulike kontorlokaler.


Bonamat FreshMore XL 420 mer

Bonamat FreshMore XL 420 er en stilig, høy kapasitets kaffeautomat for mellomstore og større bedrifter. Den tilbyr alternativer fra filtermalt kaffe med 8 varme drikker, inkludert varmtvann. Med mulighet for individuell kaffestyrke ved hvert valg, er denne maskinen perfekt for ulike kontorlokaler.


Bonamat FreshGround XL 420 mer

Bonamat FreshMore XL 420 er en stilig, høy kapasitets kaffeautomat for mellomstore og større bedrifter. Den tilbyr alternativer fra hele bønner med 8 varme drikker, inkludert varmtvann. Med mulighet for individuell kaffestyrke ved hvert valg, er denne maskinen perfekt for ulike kontorlokaler.


Bonamat med tappetårn Albatross mer

Tappetårn Albatross kan installeres med Bonamat-maskiner, slik at du får både kaffe og drikkevann av høy kvalitet!


         
         
         
         
         
RING
800 80 333

Eller fyll ut din kontakt informasjon,
og vi vil kontakte deg!Markedsledende Markedsledende
Lokalt Kildevann Lokalt Kildevann
Prøv kildevannskjøleren
gratis i to uker!
KULLSYREVANN

Vannkjølere
som gir deg vann
med kullsyre!

Les mer her.


       Våre produkter
       Vår Service
       Kampanjer
       Energi på jobb
       Om oss
     Kontakt oss
 • 800 80 333
 • Kontakt oss!
 • Eden Springs (Norway) AS
  Professor Birkelandsvei 27B
  1081 Oslo