<h1>Vannkjolere og kaffeautomater til kontoret</h1>
Eden Våre produkterVår ServiceKampanjerEnergi på jobbOm ossBestill Online

Home Energi på jobb Velvære på jobb Bedriftens velvare Den profesjonelle pausen


Den profesjonelle pausenEttersom moderne arbeidsplasser blir mer og mer datastyrt, tilbringer vi nå det meste av arbeidstiden i stillesittende stillinger og ofte i heller ukomfortable posisjoner. Absorbert av den ”virtuelle verden” har vi en tendens til å lytte mindre og mindre til våre fysiske følelser og kroppslige behov.

Stadig flere erkjenner hvor viktig det er å ta hyppige pauser i løpet av arbeidsdagen. De ansatte kan ha fordel av et øyeblikks avslapning og fornyelse, noe som bedrer produktiviteten og effektiviteten deres. I tillegg kan mange yrkessykdommer og –skader forårsaket av gjentatte traumer og opphopet tretthet, forhindres ved simpelthen å ta en pause! Disse ’profesjonelle pausene’ viser seg å være nyttige både for den enkeltes helse og for selskapets bunnlinje.

Det er fortsatt debatt om pausene bør være passive eller aktive, for eksempel om en skal strekke ut eller bare sitte stille, men det er ingen tvil om betydningen av den profesjonelle pausen. Å ta et øyeblikk fri fra det du driver med er med på å gi kroppen og sinnet en pause, og dermed reduseres det fysiske presset og det mentale stresset.

Den profesjonelle pausen gir også litt tid til sosial kontakt og en mulighet for å stille kroppens fysiologiske behov for vann. Det er i disse øyeblikkene med bevegelse, forfriskning og fornyelse at de ansatte kan øke sitt individuelle velvære, som til slutt også bedrer selskapets resultat.

Bedrifts velvære
SPØR OM MER INFORMASJON


Ring oss på

800 80 333


Eller klikk her for å sende
din kontaktinformasjon
og vi vil kontakte deg så snart
som mulig!
KontaktskjemaVannkjølere av høy <br />     kvalitet Vannkjølere av høy
     kvalitet

Miljøansvar Miljøansvar
Prøv kildevannskjøleren
gratis i to uker!


       Våre produkter
       Vår Service
       Kampanjer
       Energi på jobb
       Om oss
     Kontakt oss
  • 800 80 333
  • Kontakt oss!
  • Eden Springs (Norway) AS
    Professor Birkelandsvei 27B
    1081 Oslo