<h1>Vannkjolere og kaffeautomater til kontoret</h1>
Eden Våre produkterVår ServiceKampanjerEnergi på jobbOm ossBestill Online

Home Om oss Eden Sertifikater


SERTIFIKATER OG MEDLEMSKAPVi er helt akkreditert (for å bli definert av markedet i henhold til deres sertifikasjoner) og har nasjonale og internasjonale medlemskap. Dette krever at hvert aspekt av vår virksomhet møter de høye standardene og at vi fortsetter å bare levere kvalitetsvann og kaffe.

WE

Watercooler Europa (WE)Vi er medlemmer i Watercoolers Europe (WE) som gir veiledning om helse og sikkerhet som gjelder for alle produsenter og distributører av mineralvann i Norge. De utsteder internasjonale forskrifter for næringslivet og oppretter lokale standarder som ofte er strengere enn disse forskriftene. Medlemmer av WE spiller en viktig rolle i å opprettholde integriteten i næringslivet og kvaliteten på produktene. En av forutsetningene for medlemskap i WE er at vi tillater inspeksjoner uten forvarsel, for alt fra sjekking av påfyllingsanleggene til eventuelle hull i asfalten på parkeringsplassen vår. Vi overskrider stadig kravene i alle kategorier.


EPDWA

Europeisk Point-of-Use Drinking water Association (EPDWA)Vi er medlemmer i Point-of-Use Drinking water Association, som legger vekt på økende bevissthet av å drikke vann med god kvalitet.
NWCA

Nordic Water Cooler Association (NWCA)Vi er medlem av Nordic Water Cooler Association, som styrer det nordiske vannkjøler markedet, noe som gir instrukser og retningslinjer om resultatene på lokalt nivå.Carbon Neutral

CarbonNeutral ® Produkt, CarbonNeutral ® CompanyEden Springs er bransjens første og hittil eneste karbonnøytrale bedrift, og sertifisert CarbonNeutral ® firma. Og vi kan dermed tilby våre kunder karbonnøytrale vannkjølere.
SPØR OM MER INFORMASJON


Ring oss på

800 80 333


Eller klikk her for å sende
din kontaktinformasjon
og vi vil kontakte deg så snart
som mulig!
KontaktskjemaSertifisert bedrift Sertifisert bedrift
Miljøansvar Miljøansvar
Prøv kildevannskjøleren
gratis i to uker!


       Våre produkter
       Vår Service
       Kampanjer
       Energi på jobb
       Om oss
     Kontakt oss
  • 800 80 333
  • Kontakt oss!
  • Eden Springs (Norway) AS
    Professor Birkelandsvei 27B
    1081 Oslo