<h1>Vannkjolere og kaffeautomater til kontoret</h1>
Eden Våre produkterVår ServiceKampanjerEnergi på jobbOm ossBestill Online

Home Om oss Nyheter Eden Springs er nå en sertifisert CarbonNeutral bedrift


Norges ledende vannkjølerselskap Eden Springs er nå en sertifisert CarbonNeutral® bedrift med CarbonNeutral® produkterI arbeidet om å redusere sin miljøpåvirkning og kompensere for sine karbonutslipp blir Eden Springs, Norges ledande leverandør av drikkevannsløsninger til arbeidsplasser, bransjens første og eneste selskap som tilbyr vannkjølere hvor CO2-utslippene er redusert til null.

Eden Springs arbeid for å minske den negative miljøpåvirkningen startet i 2007 gjennom et samarbeid med sveitsiske Quantis International; eksperter innen miljø og livsyklus analyser. Etter en totalanalyse av virksomheten – fra transport og produksjon til kjøler utvalg og kontorvaner – kunne Eden begynne med ulike interne prosjekter for å forbedre sin negative miljøpåvirkning på den mest effektive måten. Eksempler på interne prosjekter er ruteoptimalisering og energieffektive vannkjølere. Å etablere interne prosesser og implementere nye verktøy er pågående prosesser, men det kommer til å ta litt tid før disse initiativene er gjennomført.

400 tCo2- utslipp er blitt nøytralisert gjennom klimakvoter
For å kunne påvirke med umiddelbart resultat og for å kompensere karbondioksid utslippet allerede idag, støtter Eden Springs to klimakvoter; et vannprosjekt i India og et metanreduksjons initiativ i Kina, i samarbeid med The CarbonNeutral Company, en verdensledende leverandør av karbondioksid reduserende løsninger. Takket være dette har Eden Springs i Norge redusert alle utslipp av CO2 som bedriften og kjølerene forårsaker, og dermed blitt sertifisert som en CarbonNeutral® bedrift med CarbonNeutral® produkter. Totalt 2565 CO2-utslipp har blitt nøytralisert gjennom klimakvoter. ”At vi er det første selskapet i bransjen som oppnår CarbonNeutral®-sertifisering for både bedriften og for våre produkter, sier noe om vår langsiktige satsing når det gjelder miljøansvar – og vi mener bestemt at vår nye status som en CarbonNeutral® vil gi oss et sterkt konkurransefortrinn i markedet og være en stor motivasjon for våre ansatte,” sier Ewa K. Hagestedt, Quality manager hos Eden Springs Sverige.

Jonathan Shopley, utøvende direktør i The CarbonNeutral sier: "Ved å ta på seg ambisiøse prosjekter for å redusere utslippene har Eden Springs blitt ledende innen bransjen. Valget om å gjøre virksomheten og produktene CarbonNeutral er et betydningsfullt engasjement som skiller Eden Springs fra konkurrentene."

i går fremst – bli med oss!
"I tråd med vår forpliktelse til å forbedre miljøinnsatsen i alle våre virksomheter planlegger vi flere miljøinitiativ og vi oppfordrer alle våre forretningspartnere å bli med", sier Raanan Zilberman, utøvende direktør i Eden Springs Group.

Klikk her for å få vite mer om samarbeidet mellom Eden Springs og The CarbonNeutral Company: www.edensprings.no/samarbeidet/

Laste ned PDF | Retur


SPØR OM MER INFORMASJON


Ring oss på

800 80 333


Eller klikk her for å sende
din kontaktinformasjon
og vi vil kontakte deg så snart
som mulig!
KontaktskjemaSertifisert bedrift Sertifisert bedrift
Miljøansvar Miljøansvar
Prøv kildevannskjøleren
gratis i to uker!


       Våre produkter
       Vår Service
       Kampanjer
       Energi på jobb
       Om oss
     Kontakt oss
  • 800 80 333
  • Kontakt oss!
  • Eden Springs (Norway) AS
    Professor Birkelandsvei 27B
    1081 Oslo