<h1>Vannkjolere og kaffeautomater til kontoret</h1>
Eden Våre produkterVår ServiceKampanjerEnergi på jobbOm ossBestill Online

Home Om oss Nyheter Eden Springs og Arvid Nordquist byr på premiumkaffe på kontoret


Eden Springs og Arvid Nordquist byr på premiumkaffe i kaffeautomatene på kontoretEden Springs og Arvid Nordquist har samarbeidet i mange år for å kunne tilby kaffe av høy klasse i kaffeautomatene på norske kontorer. Takket være samarbeidet har Eden nå et stort antall kaffesorter av høy klasse i sitt sortiment. Vår kaffe passer den norske smaken og gir kafékvalitet i hver kaffepause.

Arvid Nordquist ble etablert i 1884 som en liten delikatessebutikk, men har utviklet seg til å bli Nordens ledende kaffeleverandør og er utnevnt som kongelig hoffleverandør. Arvid Nordquist framstiller kaffe av høy kvalitet, og målet med vårt samarbeid er å kunne tilby bedre kaffe også på kontoret. Begge bedriftene er svært fornøyd med samarbeidet. "Både Arvid Nordquist og Eden Springs streber etter at kaffen på jobben skal være god. Vi vil gi kunden en god og miljøvennlig smaksopplevelse og høy servicegrad", sier Erica Bertilsson, markedssjef i Arvid Nordquist.

Nøkkelordene for Arvid Nordquists kaffe er kvalitet, ferskhet og miljøverdier. Bønnene til kaffen kommer fra omsorgsfullt utvalgte dyrkere og bønnene er alltid Arabica-bønner av høyeste kvalitet som er sertifisert som 100 % bærekraftig. "Vi kjøper inn bønner fra alle verdensdeler og det er et stadig pågående arbeid å finne de beste bønnene. Vi benytter utelukkende Arabica-bønner fra kaffeplantasjer som er sertifisert som bærekraftige og kontrollert av tredjeparter. Det innebærer at all vår kaffe er produsert med hensyn til mennesker og miljø. Vi leter etter bønner som er modnet langsomt og som har utviklet et bredt spekter av smaksnyanser, aller helst i naturlig skygge. Farmene velges ut sammen med våre eksportører, men framfor alt gjennom prøvesmaking. Vår innkjøpssjef for råkaffe, Philippe Barreca, velger nøye ut hvilke bønner som skal inngå i våre blandinger", fortsetter Erica Bertilsson.

Arvid Nordquist viser også omsorg når det gjelder miljøhensyn. Bedriften vil minimalisere karbondioksidutslippene gjennom hele kaffeproduksjonen og kompenserer de resterende CO2-utslippene ved å plante trær i avskogede områder i de kaffeproduserende landene. Dette innebærer at kaffen fra Arvid Nordquist er karbondioksidnøytral. Sammen med de sertifiserte karbondioksidnøytrale kaffemaskinene fra Eden Springs er din kaffeløsning et ansvarsfullt valg!

Eden Springs leverer et bredt utvalg kaffe fra Arvid Nordquist, både som bønner og som filterkaffe. Det innebærer at du kan nyte den kvalitetskaffen du foretrekker i hver kaffepause!

Laste ned PDF | Retur


SPØR OM MER INFORMASJON


Ring oss på

800 80 333


Eller klikk her for å sende
din kontaktinformasjon
og vi vil kontakte deg så snart
som mulig!
KontaktskjemaSertifisert bedrift Sertifisert bedrift
Miljøansvar Miljøansvar
Prøv kildevannskjøleren
gratis i to uker!


       Våre produkter
       Vår Service
       Kampanjer
       Energi på jobb
       Om oss
     Kontakt oss
  • 800 80 333
  • Kontakt oss!
  • Eden Springs (Norway) AS
    Professor Birkelandsvei 27B
    1081 Oslo