<h1>Vannkjolere og kaffeautomater til kontoret</h1>
Eden Våre produkterVår ServiceKampanjerEnergi på jobbOm ossBestill Online

Home Om oss Eden Market Jobbe for oss


JOBBE FOR OSSPersonalpolitikk

I Eden, som er et serviceselskap, mener vi at vårt største fortrinn er mennesker. Hver person spiller en nøkkelrolle i vårt selskap – fra lederen til selgeren. I et selskap hvor 60 % av de ansatte er i daglig kontakt med kundene, er påstanden om at vår største verdi er mennesker ikke bare en påstand, men det er et vesentlig konsept for vår utvikling. Derfor har staben en strategisk betydning for oss.

Hvorfor velge Edengruppen?

Her er fire grunner til å velge Eden som din arbeidsgiver:

Utvikling av kilder
Ved hjelp av solide verktøy og en felles politikk leder vi omtrent 2500 ansatte. Vi har felles profiler og vurderingsverktøy for rekrutteringspraksisen vår. Vi har også innført vurderingssamtaler en gang i året og analyse av styreevne når vi planlegger strategi og styring av karrierer. Vi mener at vi kan tilby attraktive karriereveier på lokalt og internasjonalt nivå.

Lønn og fordeler
Vi tror at lønnen spiller en viktig rolle i vår virksomhet. Derfor har vi gjennomført en sammenlignende markedsanalyse for å belønne våre ansatte rettferdig. Vi fremmer også en samlet utbetaling av kontantlønn, hvor både fast og variabel (bonus og provisjon) lønn er av samme betydning. Vi belønner også våre ansatte gjennom systemet med variabel lønn som belønner innsatsen hele året på jobben.

Flat organisasjon
Staben er en nøkkelspiller i alle større organisatoriske endringer. Vi tilpasser oss til virksomhetens behov og en av våre viktigste verdier er nærhet hvor vi kommuniserer gjerne uavbrutt og åpent.

Vår profil
Vi verdsetter selvstendige personer, mennesker som tenker på bedriften som sin egen, som kommer med ideer og som liker å presentere dem for andre. Vi se retter personer som liker å jobbe i team, som kommuniserer godt og ikke er redd for utfordringer.

Ledige stillinger og din søknad

Send gjerne din CV og en åpen søknad på e-post til hr.nordic@edensprings.com.
SPØR OM MER INFORMASJON


Ring oss på

800 80 333


Eller klikk her for å sende
din kontaktinformasjon
og vi vil kontakte deg så snart
som mulig!
KontaktskjemaSertifisert bedrift Sertifisert bedrift
Miljøansvar Miljøansvar
Prøv kildevannskjøleren
gratis i to uker!


       Våre produkter
       Vår Service
       Kampanjer
       Energi på jobb
       Om oss
     Kontakt oss
  • 800 80 333
  • Kontakt oss!
  • Eden Springs (Norway) AS
    Professor Birkelandsvei 27B
    1081 Oslo