<h1>Vannkjolere og kaffeautomater til kontoret</h1>
Eden Våre produkterVår ServiceKampanjerEnergi på jobbOm ossBestill Online

Home Våre produkter Kaffemaskiner fra Eden Eden Choice Kapselmaskiner Kaffekapsler


EDEN CHOICE

KaffekapslerKaffekapsler
Et bredt sortiment av kaffekapsler tilpasset din espressomaskin. Kapslene inneholder de beste kaffeblandingene fra Lavazza og møter behovet til enhver kaffe elsker. Med våre kaffekapsler kan vi garantere deg en enestående ferskhet og optimal aroma i hver eneste kopp.

Bestill kaffekapsler Spør om mer informasjon


Espresso Dolce

Dolce er en 100% Arabica kaffeblanding av høyeste kvalitet fra Brasil og Mellom Amerika. Denne kapselen gir deg en søt og aromatisk med en langvarig ettersmak og kraftig crema på topp.


Espresso Intenso

Intenso er en kaffeblanding av Arabica fra Brasil, Mellom Amerika og Robusta kaffebønner fra Indonesia. En espresso som gir en sterk og intens smak. Anbefalt servert som cappuccino og latte.


Espresso Ricco

Ricco er en blanding av bestående av 40 % brasiliansk kvalitets arabica kaffe og 60 % asiatisk robusta kaffe. Inneholder en kraftig skarphet med en litt tørr ettersmak.


Espresso Caffe Crema

Caffe Crema er en 100% Arabica blanding av kaffe av høy kvalitet fra Brasil og India. Den spesielle roastingen kombinert med riktig kverningsgrad gir deg en søt og mild espresso med lang ettersmak og en tykk gylden crema. Kundens favoritt!


Espresso Delicato

Delicato er en 100% Arabica kaffeblanding som består av toppkvalitets kaffe fra Brasil og India. Denne unike espressoen er brent på Lavazza sin verdenskjente måte og gir deg en søt og fyldig smak. Anbefalt servert som espresso eller americano.


Espresso Amabile

Amabile er en kvalitetsblanding bestaende av 40% Arabica kaffe fra Brasil og Sentral Amerika og 60% Robusta kaffe fra sørøst Asia. Denne espressoen gir deg en rund og kremet smak. Anbefalt servert som vanlig espresso og "long" espresso.


Espresso Tierra

Tierra er en fair trade Arabica-kaffeblanding, med en eksotisk fyldig smak. Kaffen kommer fra mindre kaffefarmer hvor lokalsamfunnet er garantert rettferdige forhold.


Cioccolato Fondente

Cioccolato Fondente er en nydelig Italiensk kakao i kapsler.

 

PREMIUMKAFFE TIL KAFFEPAUSEN
NORDISK KILDEVANN
fra en kilde nær deg
         
         
         
         
         
RING
800 80 333

Eller fyll ut din kontakt informasjon,
og vi vil kontakte deg!Markedsledende Markedsledende
Lokalt Kildevann Lokalt Kildevann
Prøv kildevannskjøleren
gratis i to uker!
KULLSYREVANN

Vannkjølere
som gir deg vann
med kullsyre!

Les mer her.


       Våre produkter
       Vår Service
       Kampanjer
       Energi på jobb
       Om oss
     Kontakt oss
  • 800 80 333
  • Kontakt oss!
  • Eden Springs (Norway) AS
    Professor Birkelandsvei 27B
    1081 Oslo