<h1>Vannkjolere og kaffeautomater til kontoret</h1>
Eden Våre produkterVår ServiceKampanjerEnergi på jobbOm ossBestill Online

Home Våre produkter Kaffemaskiner fra Eden Eden Classic Helautomatisk Kaffemaskiner Kaffeprodukter


EDEN CLASSIC

KaffeprodukterKaffeprodukter
Eden Classic helautomatiske kaffemaskiner er en løsning som gir deg fersk kaffe fra hele bønner eller filtermalt kaffe. Denne løsningen gir deg en kaffe med den beste smaken og en herlig aroma. Vårt utvalg gjør det mulig å oppfylle behovene en hver kaffekunde skulle ha. Nyt en god kopp kaffe på kontoret hver dag med våre Eden Fresh kaffemaskiner.
 • Kvalitetskaffe ved hver kopp
 • Fleksible kaffeautomater med variert utvalg
 • Hele bønner eller ferdigmalt kaffe
 • Enkelt rengjøringsprogram

Spør om mer informasjon


Eden

Hele bønner


Midnight Grown

Arvid Nordquist Midnight Grown består av 100% Arabicabønner fra Brazil Fine Cup Cerrado, Colombia Excelso og Ethipoia Sidamo & Yirgacheffe. En ekstra mørk ristet kaffe med lav syrlighet og bred karakter. Midnight Grown gir en intens krydret aroma med hint av mørk sjokolade. Smaken er fyldig og kraftig med balansert bitterhet. En kaffe med en lang og sjenerøs ettersmak.


Dark Mountain

Arvid Nordquist Dark Mountain består av 100% Arabicabønner fra kvalitetsklassene Brazil Sul de Minas & Cerrado, Colombia Excelso og Central America Strictly High Grown. En mørk ristet kaffe med intens aroma av karamell, nøtter og et hint av frukt.


Ethic Harvest

Arvid Nordquist Ethic Harvest består av 100% Arabicabønner som er økologisk dyrket og kommer fra ulike sertifiserte organisasjoner av FLO-Cert (Fairtrade Labelling Organisations International). Kaffebønnene håndplukkes, vaskes og tørkes. Kaffen er mørk ristet og byr på en ren duft av nøtter og mandel. Smaken er rund med en behagelig syrlighet og har en krydret ettersmak med hint av lakris.


Friele Mørk

Friele Frokostkaffe tilbys også i en variant som er mørkere og mer kontinentalt brent enn vanlig Frokostkaffe. Dette gir kaffen mindre syrlighet, og en kraftigere og fyldigere smakskarakter. Samtidig beholdes den gode, harmoniske smaken som Friele Frokostkaffe er kjent for.


Eden

FiltermaltMellan

Mellan er en mellombrent kaffe med aromaer av mørk sjokolade. Smaken er fyldig med livlig syrlighet. En rendyrket og elegant smaksopplevelse med lang, velbalansert ettersmak.


Midnight Grown

Arvid Nordquist Midnight Grown består av 100% Arabicabønner fra Brazil Fine Cup Cerrado, Colombia Excelso og Ethipoia Sidamo & Yirgacheffe. En ekstra mørk ristet kaffe med lav syrlighet og bred karakter. Midnight Grown gir en intens krydret aroma med hint av mørk sjokolade. Smaken er fyldig og kraftig med balansert bitterhet. En kaffe med en lang og sjenerøs ettersmak.


Ethic Harvest

Arvid Nordquist Ethic Harvest består av 100% Arabicabønner som er økologisk dyrket og kommer fra ulike sertifisert organisasjoner av FLO-Cert (Fairtrade Labelling Organisations International). Kaffebønnene håndplukkes, vaskes og tørkes. Kaffen er mørk ristet og byr på en ren duft av nøtter og mandel. Smaken er rund med en behagelig syrlighet og har en krydret ettersmak med hint av lakris.


Fullroast Field

Arvid Nordquist Fullroast Field består av 100 % Arabica bønner. Fullroast Field har en smak av nøtter i sin aroma. Smaken er fyldig med en bitterhet, med lav surhet og distinkt sødme. Medium ristet med et hint av karamell.


Eden

Instant kaffeInstant

Arvid Nordquist Instant Coffee består av 100% arabicabønner som er økologisk dyrket og kommer fra ulike sertifiserte organisasjoner av FLO-Cert (Faritrade Labelling Organisations International). Vår frystørkede kaffe kjennetegnes av de unike balanserte og syrlige aromaene som assosieres med colombiansk høykvalitets kaffe. En sterk og fyldig smak med sin tydelige kontinentale ettersmak passer bra å bruke i melkebaserte drikker.Eden

Andre ingredienserTopping
Sjokolade
Instant Espresso
 

PREMIUMKAFFE TIL KAFFEPAUSEN
Gratis vannkjøler til
nye kaffemaskinkunder         
         
         
         
         
RING
800 80 333

Eller fyll ut din kontakt informasjon,
og vi vil kontakte deg!Markedsledende Markedsledende
Lokalt Kildevann Lokalt Kildevann
Prøv kildevannskjøleren
gratis i to uker!
KULLSYREVANN

Vannkjølere
som gir deg vann
med kullsyre!

Les mer her.


       Våre produkter
       Vår Service
       Kampanjer
       Energi på jobb
       Om oss
     Kontakt oss
 • 800 80 333
 • Kontakt oss!
 • Eden Springs (Norway) AS
  Professor Birkelandsvei 27B
  1081 Oslo