<h1>Vannkjolere og kaffeautomater til kontoret</h1>
Eden Våre produkterVår ServiceKampanjerEnergi på jobbOm ossBestill Online

Home Energi på jobb Velvære på jobb Din velvære Næring


NæringStudier viser at de fleste har dårlige spisevaner på jobben, og det virker negativt på helsen, produktiviteten og selskapets resultat. Dårlig ernæring er en av de viktigste årsakene til sykdom, det fører til fravær og redusert produktivitet. Folk pleier helst å spise lite på jobben når mangel på tid og muligheter kan begrense folks valg. For å skape bedre ernæringsvaner på jobben skal man følge disse enkle tipsene:
 • Istedenfor koffein- eller sukkerholdige drikker, drikk et glass vann i pausen.
 • Ha en flaske vann eller et glass vann på skrivebordet ditt. Dette skal minne deg på at du bør drikke vann gjennom hele dagen.
 • Jobber du med datamaskin, kan du sette på en automatisk påminnelse som skal få deg til å drikke vann med jevne mellomrom.
 • Jobber du lenge uten måltider, kan du bli fristet til småspising. Vær sikker på at du har en del sunne matbiter på skrivebordet ditt for å unngå junk food fra en salgsautomat.
 • Overbevis sjefen din om å få en salgsautomat med et sunnere produktutvalg som saft, sjokolade med müsli, yoghurt, frukt, nøtter, saltstenger, m.m.
 • Spiser du i pausen, unngå fet mat som smultboller og croissanter og ta istedenfor lavfettmuffinser eller rundstykker og frukt.

Vann og næringFor at kroppen skal ta i bruk matvarene, må de fleste stoffene brytes ned, noe som krever vann. En rekke av kroppens organer og systemer er med i prosessen, for eksempel spyttkjertlene, fordøyelseskanalen, magen, bukspyttkjertlen osv. Og alle må ha vann for å fungere optimalt. I tillegg er det vannet som frakter vitaminene, mineralene og andre næringsstoffer som finnes i maten, til kroppscellene.

Gitt behovet for vann til alle kroppsfunksjonene dine, er det ikke underlig at vann er en avgjørende del av en sunn diett. Vann inneholder null kalorier, er karbohydratfattig, har null gram fett, det er med på å redusere appetitten og hjelper kroppen til å omdanne fettet.

Ditt velvære
SPØR OM MER INFORMASJON


Ring oss på

800 80 333


Eller klikk her for å sende
din kontaktinformasjon
og vi vil kontakte deg så snart
som mulig!
KontaktskjemaVannkjølere av høy <br />     kvalitet Vannkjølere av høy
     kvalitet

Miljøansvar Miljøansvar
Prøv kildevannskjøleren
gratis i to uker!


       Våre produkter
       Vår Service
       Kampanjer
       Energi på jobb
       Om oss
     Kontakt oss
 • 800 80 333
 • Kontakt oss!
 • Eden Springs (Norway) AS
  Professor Birkelandsvei 27B
  1081 Oslo