<h1>Vannkjolere og kaffeautomater til kontoret</h1>
Eden Våre produkterVår ServiceKampanjerEnergi på jobbOm ossBestill Online

Home Om oss Nyheter


NYHETER08.06.2017: Dehydrering: Fakta

Kroppen vår består av mer enn to tredjedeler vann. Vann bidrar til å myke opp ledd og øyne, gir bedre fordøyelse og fjerner avfallsstoffer og toksiner, dette i tillegg til å holde huden frisk.

Les mer


 

23.05.2017: Seks grunner til at du bør ha en vannmaskin på kontoret

Vi mennesker består for en stor del av vann. Muskelmassen består av 75 % vann, beina våre av 22 %, blodet av 83 % mens hjernen består av hele 90 % vann. For å fungere og holde oss friske må vi ganske enkelt drikke vann. På den måten føler vi oss bedre både privat og på jobben.

Les mer


 

04.05.2017: 7 sunne snacks du kan spise ved skrivebordet

Gjør kloke snacksvalg på jobben, som ikke bare gir deg energi som holder, men som også hjelper deg med å holde konsentrasjon og fokus oppe, samtidig som de bidrar til en sunnere kost generelt. Prøv ett av våre forslag npå en sunn snack som du kan spise ved skrivebordet.

Les mer


 

09.02.2017: Øk ditt velbefinnende i arbeidet ved hjelp av pauser

For at du skal klare å konsentrere deg om arbeidet og holde fokus hele arbeidsdagen, er det viktig å huske på å ta tilstrekkelig med pauser. Selv om flere pauser i tillegg til lunch kan synes som en umulighet i stressede arbeidsdager, så har faktisk pauser en stor innvirkning på vår effektivitet.

Les mer


 

23.01.2017: Husker du på å ta vare på ditt velvære gjennom arbeidsdagen?

Nytt år, nye løfter. Selv om du ikke har et nyttårsløfte om å ta bedre vare på deg selv, så er dette likevel noe mange har i tankene i begynnelsen på et nytt år. Nytt år – ny start – en god anledning til å se over sine vaner, kanskje kvitte seg med noen dårlige og samtidig skaffe seg en sunnere hverdag.

Les mer


 

23.11.2016: Øk dine kaffekunnskaper

I forbindelse den internasjonale kaffedagen lanserte vi en kaffe-quiz som testet respondentenes kaffekunnskaper med ti vanskelige spørsmål. Nå avslører vi hva deltakerne i quiz-en faktisk vet om drikken vi elsker.

Les mer


 

19.10.2016: 10 ting vi elsker med kaffe

Den internasjonale kaffedagen gikk av stabelen 1. oktober, men vi fortsetter å feire kaffe i hele oktober. For å feire kaffedagen har vi satt sammen en liste over 10 grunner til å elske kaffe.

Les mer


 

30.9.2016: Kvalitet i kaffen, kvalitet på arbeid

Arbeidsgivere kan avskrekke nesten en tredjedel av sine potensielle medarbeidere allerede på intervjustadiet ved å glemme enkle gester som å tilby varme drikker av høy kvalitet, eller tilby et glass vann.

Les mer


 

07.6.2016: 5 tips for å huske å drikke vann i sommer

Deter bare noen få som husker å drikke nok vann på arbeidsplassen. Særlig i sommervarmen øker betydningen av å tenke på tilførsel av væske, for når vi svetter, trenger kroppen vår mer vann.

Les mer


 

17.03.2016: Eden støtter Verdens vanndag ved å gi rent vann til Afrika

Hvert år kommer Verdens vanndag, 22. mars, som en positiv påminnelse om vannets globale betydning. Den øker også bevisstheten om de nesten én milliard menneskene rundt om i verden som ikke har tilgang til trygt vann. Vi i Eden Springs er trofaste tilhengere av dette initiativet.

Les mer


 

28.01.2016: 8. januar 2016 Eden Springs støtter «grasrotforskning» i Tanzania

Europas ledende leverandør av drikke til arbeidsplasser, Eden Springs, har bidratt til å puste nytt liv inn i en videregående skole i Tanzania. Det har ført til at flere elever har tatt opp sentrale naturfagemner og fått bedre eksamensresultater enn noen gang.

Les mer


 

25.11.2015: Eden Springs innfører bobler i vannkjøleren på arbeidsplassen

Etter hvert som arbeidstakere over hele Europa søker etter sunne alternativer til smakssatte og kullsyretilsatte drikker lanserer Eden Springs sin første flaskevannskjøler i Europa som leverer mineralvann med innebygd karboniseringsopsjon. Innføringen av bobler på kontoret er en innovasjon som lar arbeidsgiverne få en mulighet til å gi de ansatte et valg mellom kildevann eller vann med kullsyre bare med å trykke på en knapp.

Les mer


 

1.7.2015: Grønn fortjeneste: Eden Springs hjelper kundene med å utgjøre en miljømessig og sosial forskjell med karbonnøytrale aktiviteter

Eden Springs har utlignet over 184.000 tonn CO2 siden 2010 - noe som tilsvarer nesten 380.000 flyturer på økonomiklasse fra London til New York. Ved å velge å ta inn sertifiserte karbonnøytrale® vann- og kaffeløsninger fra Eden Springs til kontoret kan bedriftene redusere sin egen miljøpåvirkning og bidra til kollektive tiltak for å redusere de globale klimaendringene.

Les mer


 

19.1.2015: 6 situasjoner hvor kaffe er løsningen

På jobben kan noen situasjoner og oppgaver føles uendelig store og uoverkommelige uten de rette hjelpemidlene. Vi i Eden Springs vet likevel en måte å snu de verste situasjoner på kontoret opp og ned – og løsningen er noe så enkelt som en kopp nytrukket kaffe.

Les mer


 

7.1.2015: Kaffe - Nordens svarte gull

Ingen behøver å fortelle oss at kaffe er en viktig del av den nordiske kulturen. Kaffen er med i alle våre sosiale hendelser, fra spontane samvær til offisielle fester, og den deler opp hverdagen vår fra morgen til kveld. Det er ingen overraskelse at vi i Norden drikker mest kaffe i hele verden; i 2013 kom Finland, Norge, Island og Danmark på topp i en undersøkelse av kaffeforbruket med et kaffeforbruk på nesten 10 kilo per innbygger.

Les mer


 

15.12.2014: Kafékvalitet på skrivebordet: Eden Springs lanserer en ideell kaffemaskin for arbeidsplassen

Europas ledende drikkeleverandør på arbeidsplassen, Eden Springs, har slått seg sammen med kaffemaskineksperten Animo for å levere kaffe av kafékvalitet på nordiske arbeidsplasser.

Les mer


 

26.11.2014: Vinnerne av vår vannundersøkelseskampanje er kåret!

I oktober gjennomførte vi en vannundersøkelse blant våre kunder. Blant alle de som sendte oss sitt svar loddet vi ut tre stk. SuperGavekort til en verdi av kr.1 000,-, som ble vunnet av Ole Chr. Hagen, Odd Morten Garli og Hege Iren Lillebø. Gratulerer til vinnerne!

 

20.11.2014: Gjør arbeidsdagen effektiv med pauser

Kaffe- og samtalepausene man tar i løpet av arbeidsdagen gjør den ikke mindre effektiv. En av pausens viktigste funksjoner er å forebygge tretthet i løpet av arbeidsdagen. Ifølge undersøkelser klarer mennesket å utføre arbeid som krever konsentrasjon sammenhengende fra tre kvarter til en time.

Les mer


 

12.11.2014: Kaffekampanjen vår er nå ferdig - favorittkaffen vår er espresso!

Vi gjennomførte en kaffekampanje i september, hvor vi fant ut favorittkaffen til de som svarte på spørreundersøkelsen. Espresso viste seg å være favorittkaffen vår, og blant alle deltakerne ble det trukket vinnerne av fire SuperGavekort på 500,- kr. Vinnerne av gavekortene ble Geir Asbjørnsen, Tor Andreassen, Karin Haugerud og Monica L Huser. Gratulerer til vinnerne!

 

06.11.2014: Eden Springs og Arvid Nordquist byr på premiumkaffe i kaffeautomatene på kontoret

Eden Springs og Arvid Nordquist har samarbeidet i mange år for å kunne tilby kaffe av høy klasse i kaffeautomatene på norske kontorer. Takket være samarbeidet har Eden nå et stort antall kaffesorter av høy klasse i sitt sortiment. Vår kaffe passer den norske smaken og gir kafékvalitet i hver kaffepause.

Les mer


 

16.10.2014: Vinnerne av vår kundeundersøkelseskampanje er kåret!

I august-september gjennomførte vi en kundeundersøkelse blant våre nye vannkunder. I undersøkelsen ville vi høre kundenes meninger om vannautomatene og hvordan de opplevde servicen. Blant alle de som sendte oss sitt svar loddet vi ut tre stk. SuperGavekort til en verdi av kr.500,-, som ble vunnet av Thomas Bjerkseter, Ada Brinchmann og Hallvard Lauvdal. Gratulerer til vinnerne!

 

19.09.2014: Robert Paulig Roasterys hovedkaffesmaker gir råd: Slik lager og oppbevarer du kaffen din riktig

Å lage kaffe kan i farten oppfattes som enkelt, men i virkeligheten er kaffens reise fra bønner og opp i koppen en forholdsvis komplisert prosess. Smaken av den ferdige drikken påvirkes av fem viktige forhold: brenningsgrad, kverningsgrovhet, ekstraheringstid, vannets temperatur og riktig oppbevaring, forteller Robert Paulig Roasterys hovedkaffesmaker, Kim Hilden.

Les mer


 

08.09.2014: Robert Paulig Roasterys hovedkaffesmaker forteller: Disse er høstens kaffetrender

Robert Paulig Roasterys hovedkaffesmaker Kim Hilden ga Eden et tips om høstens heteste kaffetrender.

Les mer


 

03.09.2014: Eden Springs kunngjør oppkjøp av Nestlé Waters Direct

Etter oppkjøpet vil Eden Springs kundebase som aktivt forbruker vann og kaffe nå om lag 1 million kunder. Denne økningen i virksomheten forventes å ytterligere styrke Edens servicenivå og tilbud til kunder over hele Europa.

Les mer


 

05.08.2014: Eden Springs tilbyr miljøvennlige kaffemaskiner og vannkjølere

Eden Springs har forpliktet seg til å fremme miljøvern ved å redusere sine miljøvirkninger og ved å bruke naturressursene på en ansvarsfull måte. I 2011 gjennomførte Eden Springs en omfattende livssyklusanalyse i samarbeid med konsuleringsbedriften Quantis for å kartlegge omfanget på virksomhetens karbonfotavtrykk ved produksjon og transport av materialer samt fylling av flasker helt fra bruk av vannkjølere fram til resirkulering av materialene.

Les mer


 

1.4.2014: Eden Springs lanserer miljøvennlig vannkjøler

Eden Springs, Europas ledende leverandør av drikkevannsløsninger til arbeidsplasser, har lansert en rekke vannkjølere som setter en ny standard for funksjonalitet, stil og energiforbruk i vanndispensermarkedet for næringslivet.

Les mer


 

20.9.2011: Norges ledende vannkjølerselskap Eden Springs er nå en sertifisert CarbonNeutral® bedrift med CarbonNeutral® produkter

I arbeidet om å redusere sin miljøpåvirkning og kompensere for sine karbonutslipp blir Eden Springs, Norges ledande leverandør av drikkevannsløsninger til arbeidsplasser, bransjens første og eneste selskap som tilbyr vannkjølere hvor CO2-utslippene er redusert til null.

Les mer


 

Eden Springs - Kundetilfredshetsundersøkelsen 2009

Den årlige kundetilfredshetundersøkelsen er ferdig, og valget falt på den svenske organisasjonen Vi-Skogen. Vi-Skogen er en organisasjon som hvert år planter over 10 millioner trær i ødelagt eller utarmede jordbruksområder i Afrika.

Les mer


 

Pressemelding - 12. juli 2007: Eden Springs Ltd. kjøper opp 100 % av Danone Springs of Eden

Danone Springs of Eden (‘DSE’) er et fellesforetak mellom Eden Springs Ltd. og Danone-konsernet. For tiden besitter Danone 58 % av selskapets aksjer og Eden Springs de øvrige 42 %. Dette fellesforetaket ble etablert i 2003 med det som målsetting å skape en leder innen Europas husholdnings- og kontorleveringsforretningsvirksomhet.

Les mer


SPØR OM MER INFORMASJON


Ring oss på

800 80 333


Eller klikk her for å sende
din kontaktinformasjon
og vi vil kontakte deg så snart
som mulig!
KontaktskjemaSertifisert bedrift Sertifisert bedrift
Miljøansvar Miljøansvar
Prøv kildevannskjøleren
gratis i to uker!


       Våre produkter
       Vår Service
       Kampanjer
       Energi på jobb
       Om oss
     Kontakt oss
  • 800 80 333
  • Kontakt oss!
  • Eden Springs (Norway) AS
    Professor Birkelandsvei 27B
    1081 Oslo