<h1>Vannkjolere og kaffeautomater til kontoret</h1>
Eden Våre produkterVår ServiceKampanjerEnergi på jobbOm ossBestill Online

Home Energi på jobb Velvære på jobb Din velvære Øvelser


ØvelserIfølge noen eksperter er mangel på fysisk aktivitet et av de viktigste helseproblemene som det moderne samfunnet står overfor. Det er ikke alltid lett å finne tid til øvelser i løpet av din travle arbeidsdag, men det finnes noen enkle øvelser som du kan gjøre på jobben.

Leger anbefaler minst 30 minutter fysisk aktivitet hver dag som en del av en sunn livsstil, men det er ikke alltid lett å finne tid til å trene når dagen er travelt opptatt. Men det finnes en del enkle ting du kan gjøre på jobben for å hjelpe til:
  • Ta en tur i lunsjpausen, og spør venner og kolleger om de vil være med. Dere kan ha det gøy sammen og motivere hverandre gjensidig.
  • Ta trappen i stedet for å ta heisen. Jobber du i en høyblokk, gå av noen etasjer tidligere og gå resten av veien til fots.
  • Ta pauser fra jobben med jevne mellomrom for å strekke deg.
Enkel trening du kan gjøre på jobb. Hold hver posisjon i 5-10 sekunder, slapp av og gjenta 3 ganger.

Fingrene
Det å holde en kulepenn eller å skrive på et tastatur kan gjøre fingrene dine stive og stramme. Ved å strekke fingrene kan du avspenne musklene i hånden din. Strekk fingrene fra hverandre og strekk dem ut til du føler spenning, hold hånden i kontroll med håndleddet. Deretter, bøy siste og midterste knoker sammen, mens du hele tiden holder hånden og håndleddet i samme posisjon. Hold hver posisjon i 5-10 sekunder, slapp av og gjenta 3 ganger.

Armene, skuldrene og ryggen
Knytt fingrene sammen, vend håndflaten utover, og strekk armene foran deg.

Armer
Plasser hånden bak hodet på øvre rygg og hold armen nært øret. Hold forsiktig albuen med den andre hånden og trekk albuen bak hodet til du kjenner spenningen i armen. Ta en liten pause å gjenta med den andre armen.

Nakken
Trekk inn haken, og forleng baksiden av nakken. Deretter vender du hodet mot venstre. Vend så vend hodet til sentrum. Ta en liten pause og vend hodet mot høyre. Gjenta tre ganger.

Rull skuldrene
Rull skuldrene og løft dem opp mot ørene, hold, deretter ruller du skuldrene bakover og senker dem ned. Press kort mellom skulderbladene.

Strekk beina
Mens du står og holder på å gjøre noe, løfter du den ene foten opp mot baken mens du holder knærne sammen. Ta en liten pause og senk foten ned på gulvet. Gjenta med den andre foten. Gjenta tre ganger på hver side.

Ditt velvære
SPØR OM MER INFORMASJON


Ring oss på

800 80 333


Eller klikk her for å sende
din kontaktinformasjon
og vi vil kontakte deg så snart
som mulig!
KontaktskjemaVannkjølere av høy <br />     kvalitet Vannkjølere av høy
     kvalitet

Miljøansvar Miljøansvar
Prøv kildevannskjøleren
gratis i to uker!


       Våre produkter
       Vår Service
       Kampanjer
       Energi på jobb
       Om oss
     Kontakt oss
  • 800 80 333
  • Kontakt oss!
  • Eden Springs (Norway) AS
    Professor Birkelandsvei 27B
    1081 Oslo