<h1>Vannkjolere og kaffeautomater til kontoret</h1>
Eden Våre produkterVår ServiceKampanjerEnergi på jobbOm ossBestill Online

Home Om oss Samarbeidspartnere


EDEN SPRINGS SAMARBEIDSPARTNERETervetuloa Eden Springs Finlandin kotisivuille. YHTEISTYÖKUMPPANIT.

You don't have Flash Player 8 on your computer.
Click here to download Flash Player.


KaffepartnereLavazza
Med over 110 års historie bak seg, er Lavazza et resultat av sin intuitive grunnlegger Luigi, som i 1895 kjøpte en liten matbutikk i hjertet av gamle Torino. Luigi Lavazza, med sin pionerånd, fant først opp begrepet blanding, kunsten å blande kaffe av ulik opprinnelse å få en harmonisk, smak på produktet. I dag, er Lavazza ledende når det gjelder kvalitet og er symbolet på italiensk espresso og representerer så den italienske identitet over hele verden.
Hjemmeside: www.lavazza.com

BKI FOODS A / S
BKI Foods A / S er en importør og grossist av flere produktkategorier fra sjokolade og kaffe til pasta og andre matvarer. BKI Selskapet har utviklet seg mye de siste årene. BKI Coffee kjøpte selskapet ARC Kvalitet Foods, som dannet BKI Foods A / S og får mange nye merkevarer i sin produktportefølje.
Hjemmeside: www.bki.dk

Bianchi Vending Group
Bianchi Vending har alt i serveringsautomater; kaffeautomat, snackautomat, flaskeautomat, kjøleautomat mfl. Gruppen distribuerer i mer enn 30 land i verden og har det mest komplette service og produktprogrammet i bransjen .Produktserien omfatter det mest komplette serien av frittstående automater for table top og Office Coffee Systems, modeller som inkluderer varmdrikkautomat : Espresso, Hele bønner, Ferskbrygg, Frysetørret.
Hjemmeside: www.wecy.no

Arvid Nordquist
Arvid Nordquist har siden 1961 produsert sin egen Classic kaffe i Solna i Sverige og har vært kongelig hoffleverandør i alle de tre generasjonene bedriften har eksistert. De kjøper Arabicabønner fra utvalgte land og plantasjer, og for å bedre kontrollere kvaliteten på bønnene blander og brenner de disse selv i Sverige. De er også en klimakompensert bedrift som betyr at de tar hensyn til eget CO2 uslipp fra hvordan kaffen er produsert til den blir levert til forbrukeren.
Hjemmeside: www.arvidnordquist.no

 

Vannkjøler partnereEBAC Ltd
EBAC Ltd er Europas ledende vannkjøler produsenten. IStorbritannia har EBAC designet og produksert vannkjølere i over 17 år. Etter å ha innført en rekke nyskapende teknologier til markedet som Watertrail ™ som tilbyr enkel, 100% effektiv sanitisation i sekunder, og deres prisvinnende Hot Tank som er opp til 89% mer energieffektiv enn konkurrerende modeller.
Hjemmeside: www.ebacwatercoolers.com

Cosmetal
For å gi gode høy kvalitets vannkjølere til våre kunder jobber vi i samarbeid med Cosmetal. Den italienske leverandøren har over 40 års erfaring i produksjon av vannkjølere. Den dype bransjekunnskap garanterer økt hygiene, høy teknisk standard og konstant innovasjon.
Hjemmeside: www.cosmetal.it

 

Filter partner3M
For å sikre topp kvalitet filtrering i våre filterkjølere vi bruker filter fra 3M vannfiltrering som er verdensledende innen design, produksjon og markedsføring av filtrering av produkter.
Hjemmeside: solutions.3m.com

 

FlaskepartnereCAPSNAP
Capsnap av Greiner Packaging er det eneste selskapet som leverer en komplett pakkeløsning til det europeiske vannmarkedet.
Hjemmeside: www.capsnap.at

Greif
Greif er et av verdens ledende på industrielle emballasje produkter og tjenester, leverer flasker til vannkjøler markedet over hele verden. Greif er ledende produsent og leverandør også i Skandinavia.
Hjemmeside: www.greif.dk

 

PET-flaskepartnereAquador
Aquador leverer kvalitets og miljøvennlige vannflasker til ulike drikkevannsbedrifter. Aquador er en dansk virksomhet som er en del av Danone-konsernet sammen med andre kjente merker for naturlig mineralvann, blant annet Bonafont og Evian.
Hjemmeside: www.aquador.dk

SPØR OM MER INFORMASJON


Ring oss på

800 80 333


Eller klikk her for å sende
din kontaktinformasjon
og vi vil kontakte deg så snart
som mulig!
KontaktskjemaSertifisert bedrift Sertifisert bedrift
Miljøansvar Miljøansvar
Prøv kildevannskjøleren
gratis i to uker!


       Våre produkter
       Vår Service
       Kampanjer
       Energi på jobb
       Om oss
     Kontakt oss
  • 800 80 333
  • Kontakt oss!
  • Eden Springs (Norway) AS
    Professor Birkelandsvei 27B
    1081 Oslo