<h1>Vannkjolere og kaffeautomater til kontoret</h1>
Eden Våre produkterVår ServiceKampanjerEnergi på jobbOm ossBestill Online

Home Energi på jobb Velvære på jobb Bedriftens velvare Til stede, men regnes ikke med: Tilstedeværelse


Til stede, men regnes ikke med: "Tilstedeværelse"Selv om arbeidsgiverne en gang bekymret seg om fravær og problemene med ansatte som ikke møtte opp til arbeidet, er det et økende antall ansatte som lider av "tilstedeværelse" – det er når de ansatte møter på arbeidet, men ikke er produktive.

Tilstedeværelse rammer ikke bare de ansattes produktivitet, den har en direkte innvirkning på selskapets bunnlinje. I USA fant en studie utført av nasjonens største helseforbedringstjenesteleverandører ut at tilstedeværelse koster arbeidsgiverne mer enn USD 180 milliarder årlig i tapt produktivitet.

De som lider av tilstedeværelse, har kanskje gyldig grunn til å være fraværende, men ofte synes de at de må gå på arbeidet for å bli sett. De har en tendens til å tro at synlighet bedrer deres mulighet til å beholde jobben og bli forfremmet i fremtiden. I virkeligheten står de i fare for å smitte sine kollegaer med sykdommen eller svekke deres motivasjon ved sin holdning og tretthet.

Å løse problemet med tilstedeværelse er ingen enkel prosess. Men hvis man i utgangspunktet vet at det finnes, og hvis man sikrer at de ansatte har likevekt mellom arbeid og liv, er det et skritt i retning av å løse problemet.

Bedrifts velvære
SPØR OM MER INFORMASJON


Ring oss på

800 80 333


Eller klikk her for å sende
din kontaktinformasjon
og vi vil kontakte deg så snart
som mulig!
KontaktskjemaVannkjølere av høy <br />     kvalitet Vannkjølere av høy
     kvalitet

Miljøansvar Miljøansvar
Prøv kildevannskjøleren
gratis i to uker!


       Våre produkter
       Vår Service
       Kampanjer
       Energi på jobb
       Om oss
     Kontakt oss
  • 800 80 333
  • Kontakt oss!
  • Eden Springs (Norway) AS
    Professor Birkelandsvei 27B
    1081 Oslo