Legenden om kaffe

Januar 18, 2019
Legenden om kaffe

Legenden om hvordan kaffe ble oppdaget handler om gjeteren Kaldi, som beitet geitene mer enn 1300 år siden på det etiopiske høylandet i Kaffa-regionen. En dag oppdaget Kaldi at geitene var uvanlig livlige, de fortsatte å gå til sent på kvelden og hoppet merkelig frem og tilbake etter å ha spist røde og grønne frukter fra busker. Kaldi var nysgjerrig på dyrenes oppførsel og fulgte dem. I dyrenes beitemark fant han en mørkegrønn plante med frukt som ligner kirsebær. Kaldi ville gjøre det samme som sine geiter og smakte på  fruktene.

Eden er stolt sponsor av Verdensmesterskapet i orientering 2018 i Latvia

August 21, 2018

Eden er stolt sponsor av Verdensmesterskapet i orientering 2018 i Latvia

Tove Alexandersson fra Sverige, sammen med Natalia Gempele fra Russland, 2018s verdensmester i mellomdistanse, er en av verdens beste kvinnelige orienterer. Tove har mer enn 20 gull medaljer i Europa – og verdensmesterskap i orientering de siste 5 årene. 

Å overbevise bedriften: Argumenter for karbonnøytralitet

August 27, 2018
Uganda

Eden Springs, som er leverandør av vann- og kaffetjenester, utførte en undersøkelse blant investorer, kunder og ansatte som tydeliggjorde at selskapets viktigste interessenter ønsket klimatiltak. Dette motiverte selskapet til å trappe opp sitt CarbonNeutral®-bedriftsprogram, som allerede dekket Storbritannia, Norden og Sveits, til å inkludere produktbruk for ett år, selve produktene, selskapet og elektrisitet over hele Europa.

Hvorfor kildevann?

Desember 14, 2018
Hvorfor kildevann?

Eden leverer godt og sunt vann til deg og arbeidsplassen. Leveringen gjørs til et enkelt og praktisk sted. Det eneste du trenger å gjøre – er å drikke kildevannet. Noe av det mest effektive du gjøre for å sikre et godt velvære, er rett og slett å drikke vann som er av god kvalitet. Edens vann kommer fra nøye utvalgte kilder, som ligger langt unna forurensning.

Edens nye kjøler Storm endrer vårt syn på kildevannskjølere

Desember 14, 2018
Edens nye kjøler Storm endrer vårt syn på kildevannskjølere

I andre halvår av 2017 introduserte Eden de første eksemplene på den nye vannkjøleren fra Storm. Storm er en unik kildevannskjøler med differensiert fordel: vannflasken er plassert i et skap under maskinen. Med Storm trenger du ikke lenger løfte tunge vannflasker opp på vannkjøleren.

Høy teknisk og hygienisk standard

I Eden velger vi vannløsninger som egner seg for mange ulike typer lokaler, fra større kontor til mindre venterom. Med dette som utgangspunkt passer vi på at våre produkter holder de høyeste tekniske og hygieniske standardene.

Ledende på markedet for klimatiltak

Desember 14, 2018
Ledende på markedet for klimatiltak
Eden Springs hjelper tusenvis av europeiske kunder med i iverksette tiltak mot klimaendringene gjennom sitt CarbonNeutral®-program.

Eden Springs International, Europas ledende leverandør av vann og kaffe til arbeidsplassen, har kompensert over 141 000 tonn CO2 siden 2010 - noe som tilsvarer mer enn 1,4 millioner flyvninger på økonomiklasse fra London til Berlin eller over 16 500 bilreiser rundt jorden.

For sju år siden forstod Eden Springs verdien av å styrke sitt rykte som et selskap som tar ansvar ved å hjelpe sine europeiske kunder med å iverksette tiltak mot klimaendringer gjennom kjøp av sertifiserte CarbonNeutral vann- og kaffeløsninger.

Kjærligheten mellom kaffe og arbeid

Desember 14, 2018
Kjærligheten mellom kaffe og arbeid

Det sterke båndet mellom kaffe og arbeid er en grunnleggende del av vårt moderne samfunn og selve kjernen i dagens arbeidsliv. Medarbeidere som søker etter noe smaksrikt å komplettere arbeidsdagen sin med har funnet fordelene med en god kopp kaffe og viser få tegn på å ville slutte med koffeininntaket sitt.

Vi vet at kaffe og jobb er en evig kjærlighetshistorie - men hva er deres opprinnelige historie og hva er det egentlig som gjør denne kjærligheten så stor?

Dette kan skje hvis du drikker for lite vann på jobben

Desember 14, 2018
Dette kan skje hvis du drikker for lite vann på jobben

Tinningen slår, halsen og leppene kjennes tørre og kollegaens stemme høres mer og mer irriterende. Kjenner du deg igjen? Det som du og mange andre opplever er tidlige tegn på uttørking, noe du enkelt kan motvirke – ved å drikke et par ekstra glass vann. Lett tilgjengelig vann på arbeidsplassen kan hjelpe deg på veien.

Er du blitt lei av ”det gamle vanlige ” vannet?

Desember 19, 2018
Er du blitt lei av ”det gamle vanlige ” vannet?

Av og til kan man bli lei av å drikke vanlig vann – hvorfor ikke prøve å gi vannet en liten twist i sommer? Frys inn isbiter med ferske bær, frukt eller krydder og bruk dem i vannglasset ditt eller hvorfor ikke prøve å smaksette vannet for å pigge opp arbeidsdagen og gi deg litt ekstra energi?

Følg de fire enkle stegene i bildet under og du får sommerens kanskje beste glass vann!

Dehydrering: Fakta

Desember 19, 2018

Hold deg oppfrisket med et glass kaldt vann!

Kroppen vår består av mer enn to tredjedeler vann. Vann bidrar til å myke opp ledd og øyne, gir bedre fordøyelse og fjerner avfallsstoffer og toksiner, dette i tillegg til å holde huden frisk. 

Tidlige faresignaler på dehydrering:

Pages