Hvorfor kildevann?

Hvorfor kildevann?

Eden leverer godt og sunt vann til deg og arbeidsplassen. Leveringen gjørs til et enkelt og praktisk sted. Det eneste du trenger å gjøre – er å drikke kildevannet. Noe av det mest effektive du gjøre for å sikre et godt velvære, er rett og slett å drikke vann som er av god kvalitet. Edens vann kommer fra nøye utvalgte kilder, som ligger langt unna forurensning.

Les mer

Edens nye kjøler Storm endrer vårt syn på kildevannskjølere

Edens nye kjøler Storm endrer vårt syn på kildevannskjølere

I andre halvår av 2017 introduserte Eden de første eksemplene på den nye vannkjøleren fra Storm. Storm er en unik kildevannskjøler med differensiert fordel: vannflasken er plassert i et skap under maskinen. Med Storm trenger du ikke lenger løfte tunge vannflasker opp på vannkjøleren.

Høy teknisk og hygienisk standard

I Eden velger vi vannløsninger som egner seg for mange ulike typer lokaler, fra større kontor til mindre venterom. Med dette som utgangspunkt passer vi på at våre produkter holder de høyeste tekniske og hygieniske standardene.

Les mer

Kjærligheten mellom kaffe og arbeid

Kjærligheten mellom kaffe og arbeid

Det sterke båndet mellom kaffe og arbeid er en grunnleggende del av vårt moderne samfunn og selve kjernen i dagens arbeidsliv. Medarbeidere som søker etter noe smaksrikt å komplettere arbeidsdagen sin med har funnet fordelene med en god kopp kaffe og viser få tegn på å ville slutte med koffeininntaket sitt.

Vi vet at kaffe og jobb er en evig kjærlighetshistorie - men hva er deres opprinnelige historie og hva er det egentlig som gjør denne kjærligheten så stor?

Les mer

7 sunne snacks du kan spise ved skrivebordet

7 sunne snacks du kan spise ved skrivebordet

Når formiddagssuget kommer, eller den uunngåelige ettermiddagsslappheten, velger du da en sunn snack som holder næringsnivåene dine oppe, eller tar du heller noe søtt for å få i deg noe sukker i en fart, som like fort får energien til å dale igjen?

 

Les mer

Seks grunner til at du bør ha en vannmaskin på kontoret

Seks grunner til at du bør ha en vannmaskin på kontoret

Vi mennesker består for en stor del av vann. Muskelmassen består av 75 % vann, beina våre av 22 %, blodet av 83 % mens hjernen består av hele 90 % vann. For å fungere og holde oss friske må vi ganske enkelt drikke vann. På den måten føler vi oss bedre både privat og på jobben.

1. Forbedret mental tilstedeværelse

Les mer

Husker du på å ta vare på ditt velvære gjennom arbeidsdagen?

Husker du på å ta vare på ditt velvære gjennom arbeidsdagen?

"Jeg skal ta vare på meg selv, spise sunnere, trene mer, stresse mindre, unne meg tid til meg selv..." låter det kjent?

Nytt år, nye løfter. Selv om du ikke har et nyttårsløfte om å ta bedre vare på deg selv, så er dette likevel noe mange har i tankene i begynnelsen på et nytt år.   Nytt år – ny start – en god anledning til å se over sine vaner, kanskje kvitte seg med noen dårlige og samtidig skaffe seg en sunnere hverdag. 

Les mer

Stressmestring

Stressmestring

Å balansere mellom karriere og privatliv kan være en betydelig stresskilde. Noen enkle teknikker kan være med å bedre velværet og livskvaliteten. 

Les mer

Tilstedeværelse - til stede, men regnes ikke med

Selv om arbeidsgiverne en gang bekymret seg om fravær og problemene med ansatte som ikke møtte opp til arbeidet, er det et økende antall ansatte som lider av "tilstedeværelse" – det er når de ansatte møter på arbeidet, men ikke er produktive. 

Tilstedeværelse rammer ikke bare de ansattes produktivitet, den har en direkte innvirkning på selskapets bunnlinje. I USA fant en studie utført av nasjonens største helseforbedringstjenesteleverandører ut at tilstedeværelse koster arbeidsgiverne mer enn USD 180 milliarder årlig i tapt produktivitet. 

Les mer

Gjestfrihet på jobb

Gjestfrihet på arbeidsplassen skaper et positivt miljø.

Ved å tilby dine kunder og besøkende en innbydende kopp kaffe eller et forfriskende glass kildevann, vil kunne bidra til å skape en positiv start på et hvert møte. 

Gjestfrihet - en kilde til bedre samarbeid 

Les mer

Pages