GIR VANN OG ENERGI TIL NORGE OG EUROPA

Om Eden
Eden Springs er Europas ledende leverandør av vann- og kaffeløsninger for arbeidsplassen.

Hvert kontor trenger en vann- og kaffeløsning for sine ansatte, kunder og besøkende fordi vann og kaffe utgjør 80 % av all drikke på arbeidsplassen. 

Hos Eden får du alt til kontordrikkeløsninger. 

Vann fra Eden
Vi har et bredt sortiment av kildevannskjølere, filterkjølere og vannflasker for å møte ethvert vannbehov på kontoret.
Hvert år forsyner vi Europa med…  

 • 800 millioner liter vann for
 • Én million tørste bedrifter og hjem i 
 • 18 land.

Kaffe fra Eden
Vi leverer kaffe til alle slags arbeidsplasser. Vi har et bredt sortiment kaffeautomater og kaffe (kaffekapsler,hele bønner, filterkaffe og pulverkaffe). Vi skreddersyr tilbudet vårt for enhver størrelse på kunde- og kaffepreferanse. 
Våre leverandører omfatter ledende merker som Arvid Nordquist, Lavazza, Friele og LeRoyal.

VISJONEN VÅR ER Å VÆRE DIN FORETRUKNE LEVERANDØR INNEN VANN OG KAFFE

Visjonen

Følgende verdier er grunnlaget for Edens selskapskultur og styrer vår framgangsmåte internt og eksternt:

 • Vi bryr oss:   
  • om hvert aspekt ved ditt behov for vann og kaffe på arbeidsplassen og prøver å levere sømløs service når enn du trenger oss. 
  • om våre kunder, miljøet og lokalsamfunn overalt, som gjør forretninger på en etisk og ansvarlig måte.   
  • om våre ansatte idet vi prøver å bli A Great Place to Work®.
 • Lidenskap for kvalitet: Vi er opptatt av å levere de beste kvalitetsproduktene og inngå partnerskap med anerkjente leverandører og foreninger.
 • Velvære: Vi er opptatt av produkter og praksiser som opprettholder en sunn, produktiv livsstil på både din og vår arbeidsplass.
 • Lederskap: Som den ledende leverandøren i Europa innen vann- og kaffebransjen, skal vi gå foran som et godt forbilde

Eden Springs blir karbonnøytral i hele Europa

Eden Springs blir karbonnøytral i hele Europa

Etter nesten 10 år med dedikert  bærekraftig innsats, bestemte Eden Springs i 2018, som en av Europas ledende leverandør av vannløsninger til kontorer, og ta  steget videre  for å bli Europas største sertifiserte CarbonNeutral vann- og kaffeservice foretak. I tillegg er våre produkter sertifisert CarbonNeutral, samt deres bruk det første året.

Med andre ord, dette betyr at fra det øyeblikket våre ansatte forlater sine hjem  og reiser på  jobb og til hvert steg i leveringsprosessen – fra distribusjon til installasjon, har Eden Springs ett netto C02- utslipp lik null. 

 

Les mer

VI GIR TILBAKE – LOKALT OG GLOBALT

Vi støtter organisasjoner som gjør noe viktig for helsen og velværet til personer og lokalsamfunn. Vi måler effektiviteten til donasjonene våre slik at vi skaper virkelig forandring og ikke bare krysser av i et felt.

Lokalsamfunn

Vi prioriterer å gi tilbake til lokalsamfunnene, særlig de som trenger ekstra hjelp. Vi hjelper på mange måter, alt fra økonomisk støtte til lokale hjelpeorganisasjoner samt ved å donere gratis drikkevann til pengeinnsamlinger og sportsarrrangementer. 

Globale hjelpeorganisasjoner

Vi bryr oss også om mennesker i mindre privilegerte regioner enn vår. Vi støtter organisasjoner som mangler friskt, sunt drikkevann og der barn ikke alltid har tilgang på utdanning.

Gjennom People Help People - One World hjelper vi lokalsamfunn i Sentral-Afrika med drikkevann-prosjekter, boliger, grunnleggende helsetjenester og utdanning.  

ÉN MILLION KUNDER STOLER PÅ EKSPERTISEN VÅR

Med mer enn 20 års erfaring har vi mestret de grunnleggende elementene som teller for din organisasjon og ansatte - velsmakende, høykvalitetsvann og kaffe og pålitelig service.

Mer enn én million kunder over hele Europa setter sin lit til oss for vann- og kaffeløsninger for hjem og kontor.

Ekspertise på produkter

Hos Eden er vannkvalitet svært viktig, enten det tappes fra en av våre nøye utvalgte kilder eller filtreres fra vannettet.

Vi gjennomfører grundige tester  slik at vannet er hygienisk og overholder alle krav lokalt og fra EU.

Vår kaffe og våre kaffeautomater velges nøye ut i fra de beste merkene og ledende produsenter.

Ekspertise på glimrende service

Ved å best kunne dekke deres behov, er vår fremste prioritet å lytte til dere - våre kunder. 

Vi vil gjerne hjelpe deg gjennom prosessen med å gjøre oss til din vann- og kaffeleverandør - støtte deg med å gjøre de riktige valgene til riktig pris - steg for steg.

Våre fem kundeløfter er utformet slik at du vet hva du kan forvente av oss - hele dagen, hver dag.

 1. Rask installasjon av utstyr 
 2. Produkttilfredshet
 3. Høyeste hygienenivå
 4. Punktlig levering
 5. Rask teknisk problemløsning

Kontakt oss for tilbakemelding eller spørsmål! Vi snakker gjerne med deg.

Les mer
Ekspertise på å fremme trivsel

Du vil gjerne at dine ansatte skal trives på jobben. Vi også! 

I løpet av de siste tjue årene har vi forbedret helsen og trivselen til millioner av ansatte og kunder ved å levere de beste løsningene for drikkevann og kaffe.  

Visste du at det å hjelpe ansatte med å holde seg hydrerte med friskt, sunt drikkevann er en av de mest kostnadseffektive veiene til et sunnere og mer produktivt selskap? Høykvalitets-drikkevann forbedrer trivselen ved å redusere risikoen for kronisk sykdom, redusere helserelaterte utgifter og bedre arbeidsmoralen.  

Deilig nybrygget kaffe på arbeidsplassen gleder ansatte og kunder. De verdsetter gesten og føler seg mer lojale. Kaffe er også kjent for å øke energien og forbedre produktiviteten.

Finn ut mer om trivsel på arbeidsplassen på bloggen vår og abonner på nyhetsbrevet. 

Les mer!

Våre akkreditiver og sertifiseringer

Akkreditiver og sertifiseringer

Eden er et ledende medlem av foreningen Watercoolers Europe og flere regionale og lokale vannkvalitetforeninger, inkludert NWCA (Nordic Water Cooler Association).

Våre produkter er akkreditert som 100 % karbonnøytrale av The Carbon Neutral Company for våre miljøaktiviteter.

 

Les mer

ARBEIDE I EDEN

Arbeide i Eden

Eden Springs er Norges ledende vann- og kaffeleverandør, med mer enn 20 års erfaring i å betjene kontorer og hjem. Kundene er i fokus, og ambisjonen vår er å gjøre alle helt tilfreds med løsningene våre.  

Hos Eden finner du åpenhet, samarbeid, engasjement og glimrende service.  

Vi oppmuntrer til utvikling av ansatte gjennom kontinuerlig opplæring på jobben og karriereframgang i selskapet.

Vi verdsetter ansatte som er innstilt på samarbeid og som kommer med ideer, tar initiativ og kan arbeide selvstendig i et nyskapende miljø. Hvis du deler vår ambisjon og ønsker å være del av Eden Adventure, ønsker vi å høre fra deg. Se på våre ledige stillinger eller send en åpen søknad.

Les mer

Del av Cott Corporation

Siden 2016 er Eden Springs en del av Cott Corporation (NYSE:COT; TSX:BCB), ett selskap med mange og varierte drikkeprodukter. Den volumsmessige største nasjonale nåværende på den nordamerikanska og europeiska vannkjøler- og drikkemarkedet. Cott er ledende i matvareindustrien med sitt kaffe og iste sortiment, og en av verdens største produsenter av drikkevarer på vegne av forhandlere, merkevareeiere og distributører.

Cott når over 2,3 millioner kunder og leveringsteder over hela Nordamerika og Europa med støtte av strategiske plasserte salg- og distribusjonsfasiliteter, grossister og distribitører. Dette gjør at konsernet effektivt kan betjene husstander, bedrifter, restaurantkjeder, hoteller, små og store forhandlere og den offentlig sektor. Mer infomrasjon finner du på: www.cott.com
 
For informasjon om Cotts Code of Conduct, klikk her.

Vil du vite mer?

Vil de vite mer om Edens verden? Les våre pressemeldinger, følg vår blogg og meld deg på vårt nyhetsbrev for å holde deg oppdatert om alt som vedrører vann, kaffe og velferd på arbeidsplassen. 

 • Varmeste nyheter om kaffe og vann

  Nysgjerrig på hva som skjer hos Eden Springs? Les vår pressemelding her!
 • Kilden til velvære - blogg

  Pigg opp arbeidsplassen og hold kollegaene motivert med tips fra bloggen vår - klikk her!
 • Abonner på nyhetsbrevet vårt

  Gjennom å melde seg på vårt nyhetsbrev blir du blandt de første som får rede på våre tilbud og nyheter.