KAFFEMASKIN OG VANNKJØLER I EN PAKKE

GRATIS VANNKJØLER TIL KAFFEMASKINKUNDER!

Kaffepauser og stunder med hvile hjelper til med å forhindre trøtthet og stress gjennom arbeidsdagen. Studier har vist at mennesket kan utføre arbeid som krever konsentrasjon i 45 opp til 60 min uten avbrudd. Pauser i løpet av arbeidsdagen er derfor viktig for at en skal føle seg vel og være effektiv gjennom dagen. 

Vårt utvalg av kaffemaskiner innehar den nyeste teknologien på markedet, som skaper en helt ny kaffeopplevelsen på kontoret. Vi kan også tilby mange varianter av kaffe fra hele bønner og filterkaffe. Hos oss finner du helt sikkert løsninger for både kaffemaskiner, kaffetraktere og andre kaffeprodukter som tilfredsstiller dine behov. Se nærmere på våre kaffemaskiner, klikk her. 

Nå gir vi alle våre nye kaffekunder en kildevannskjøler med på kjøpet!* 

*Vi tilbyr gratis leie av en standard kildevannskjøler i kombinasjon med Animo kaffemaskin. Kildevann i flasker på 18,9 l faktureres etter forbruket. Tilbudet gjelder kun nye kunder på leie av kaffemaskin og vannkjøler. 

Send inn din kontaktinformasjon og vi vil kontakte deg.

Animo OptiBean Touch

En sterk espresso, den perfekte cappuccinoen eller rett og slett en nydelig kopp kaffe. Det handler om smak: den rene smaken av nykvernet kaffe. Det er nøyaktig det OptiBean fra Animo tilbyr. Den kverner bønnene og brygger autentisk espresso hver gang. OptiBean er for kjennere og for alle som elsker god, fersk kaffe. OptiBean fra Animo: Standarden for kaffebønne til kopp.

Et av de karbonreduserende initiativene våre som har størst innvirkning, er gjenbruk av flaskene våre. Flaskene våre kan gjenbrukes opptil 50 ganger før de blir resirkulert.

Ledende på markedet for klimatiltak. Eden Springs hjelper tusenvis av europeiske kunder med i iverksette tiltak mot klimaendringene gjennom sitt CarbonNeutral®-program.

Rainforest Alliance er en amerikansk miljøorganisasjon som arbeider for å bevare dyreliv og miljøet i verdens regnskoger og sikre biologiske systemer og bærekraftig utvikling.