Karriere Eden Springs Norge

Eden Springs er Europas ledende leverandør av vann- og kaffeløsninger og har mer enn 20 års erfaring med salg og distribusjon  til bedriftsmarkedet. Med kundene som det naturlige fokuset er vårt mål at alle skal være fullt ut fornøyd med løsningene våre.  

Åpenhet, samarbeidsånd, entusiasme og streben etter førsteklasses service er det du finner hos Eden.  

Våre medarbeidere er uvurderlige for oss. Vi stimulerer til utvikling av medarbeidere gjennom kontinuerlig læring, kursing på jobben og karrieremuligheter i selskapet.

Vi verdsetter medarbeidere med gode samarbeidsegenskaper som tilfører nye ideer, tar initiativ og kan jobbe selvstendig i et kreativt miljø.

Vi vil svært gjerne høre fra deg hvis du deler våre ambisjoner og ønsker å bli en del av Eden-eventyret. Se gjennom de ledige stillingene våre, eller send oss en spontan søknad.

 

  Open positions

  Sjåfør

  Oslo
  Full-Time 32734

  Sjåfør for vårt distribusjonteam i Oslo som vil være ansiktet til våre kunder, har et godt øye for kundeservice og som liker å jobbe selvstendig. Du kommer fra vårt kontor i Oslo, men vil besøke kunder rundt Oslo og Akershus

  Plikter:​
  Arbeidet som sjåfør omfatter levering av vann og service til våre bedriftskunder. Det er en fordel å være godt kjent i Oslo-Akershus. Førerkort klasse C1 er et krav, og det er en fordel om du har truckførerbevis. Du må beherske norsk flytende. Arbeidet er fysisk krevende.

  Åpen søknad

  Gjorde ingen tjeneste som passer din utdanning og din erfaring? Du kan alltid sende en åpen søknad. Vi er alltid interessert i dyktige medarbeidere som ønsker å bli med i suksesshistorien om Eden!

  Send din søknad i dag!

  Søk