Kaffemaskin Bonamat FreshGround XL

Bonamat FreshMore XL 420 er en stilig, høy kapasitets kaffeautomat for mellomstore og større bedrifter. Den tilbyr alternativer fra hele bønner med 8 varme drikker, inkludert varmtvann. Med mulighet for individuell kaffestyrke ved hvert valg, er denne maskinen perfekt for ulike kontorlokaler.

  • Te
  • Hele bønner

Pris forespørsel

Kaffemaskin Bonamat FreshGround XL

Bonamat FreshGround XL 420 er en høy kapasitets og høy kvalitets kaffemaskin for mellomstore og store bedrifter som ønsker å nyte kaffe og kaffealternativer fra hele bønner. Med et eget uttak for varmtvann er det også enkelt å servere te eller suppe. Bonamat FreshGround XL 420 krever lite vedlikehold, og har automatisk avkalking og skylling program. Dette er en stilig kaffemaskin som passer godt til kontormiljøer som krever litt mer fra utseende. 

Med 2 store og 2 små beholdere. For kaffe fra hele bønner, mocca, cappuccino, sjokolade, cafè au lait, moccachino, espreschoc og varmt vann. Med knapp for å tilsette melk. Finnes også tilgjengelig i modellen Bonamat FreshMore XL som tilbyr filtermalt kaffe.