Vannautomat til kontor

All vår kunnskap og ekspertise til din tjeneste
Vanndispenser til kontor

Vi elsker vann, og det er dette vi har drevet med i over 20 år over hele Europa. Vann er den meste naturlige kilden til helse og vitalitet for bedriften din. Ved å tilby vann til medarbeiderne dine, hjelper du dem med å holde seg aktive og konsentrert hele dagen.
De siste 20 årene har vi i Eden Springs forbedret produktiviteten og velværet til over 800 000 europeiske bedrifter og deres medarbeidere ved å gi dem de beste drikkevannløsningene.

Med flere lager, bud og kunder enn noen andre bedrifter, er Eden Springs offisielt den førende leverandøren av vanndispensere i Europa. Vannløsningene våre omfatter en bred vifte av flaskevann, vanndispensere, filtreringssystemer og sportsflasker.
Stol på den førende i Europa, stol på Eden Springs!

Water filtration for offices

Vannkjølere til kontorer

Hvis noe forhindrer deg i å nyte vårt naturlige kildevann på flaske og du har tilgang til kranvann, så er vannkjølere tilknyttet vannforsyningen den perfekte løsningen.

Finn ut mer

Kjølere til naturlig kildevann for bedrifter

Edens kjølere til flaskevann er en ideell løsning for å tilby rent og sunt vann til alle dine medarbeidere og besøkende. De er veldig lette å bruke og trenger bare en standard strømplugg. Eden tilbyr en bred vifte av vankjølermodeller som tilpasses perfekt til ethvert arbeidsmiljø. Du kan nyte romtemperert, kaldt eller varmt vann eller kildevann, avhengig av vannkjølermodellen.

Finn ut mer
Water accessories

Vanntilbehør til vannautomat

Suppler Eden-opplevelsen din med alt tilbehøret du trenger, som f.eks. glass og flaskestativ.

Finn ut mer

Distribusjon og tjenester

Eden er mye mer enn en vannbedrift, det er en servicebedrift. Med oss får du all støtte du trenger som kunde, som f.eks. styring av reparasjoner, faste leveringsavtaler, fakturakopier.

Oppdag tjenestene våre