Del din opplevelse av velvære - anbefal vennen din å oppleve Edens tjenester og få en fin gave som takk når kontrakten underskrives!

Slik fungerer det

arrow_right_alt

Del din opplevelse av velvære – anbefal vennene dine å prøve Edens tjenester, og få en fin gave som takk når kontrakten er signert. 

arrow_right_alt

Fyll i "få et tilbud" til høyre så kontakter vi dere.

arrow_right_alt

Når vennen din har blitt kunde av oss, vil du motta premien din.

arrow_right_alt

Velg en av våre gode premier! Se nedenfor:

  • 6 gratis dunker
  • SuperGavekort
  • 400 kr rabatt

6 gratis dunker-18,9 l vann

Vårt kildevann kommer fra kilden vår i Porla Brunn i Sverige. Kilden er beskyttet mot forurensing og vannet overvåkes og analysere regelmessig.

Forskjellen på kildevann og kranvann er at kildevann er renset av naturen. Dette betyr at vannet inneholder mikrobiologiske bakterier, naturlige mineraler og er dermed en ferskvare. Kranvann inneholder ikke noen bakterier og ingen tilsatte mineraler.

Edens kvalitetskontroll av vannet og effektiv logistikk sikrer at rent kildevann blir levert til våre kunder samtidig som vi tar vare på miljøet. 

SuperGavekort verdt 500 kr

SuperGavekort verdt 500 kr

Supergavekortet gir deg muligheten til å velge blant alle gavekortene på gogift.com – det finnes mer enn 150 butikker, nettbutikker, opplevelser og produkter å velge mellom. 

400 kr rabatt

Når du velger denne premien, får du 400 kr rabatt på neste faktura.

Om Eden

Vi gjør alt vi kan for å beskytte miljøet. Vi er det eneste karbonneutrale firman i vår kategori på alle europeiske markeder. Hvert kontor trenger en vann- og kaffeløsning for sine ansatte, kunder og besøkende fordi vann og kaffe utgjør 80 % av all drikke på arbeidsplassen. Hos Eden får du alt til kontordrikkeløsninger. 

Alle våre operasjoner i Europa er drevet av 100% fornybar energi, noe som reduserer vår påvirkning ved å optimalisere våre ruter, gjenbruk av våre flasker og resirkulering.