Kaffemaskin på jobbet

Eden tilbyr et bredt utvalg av kaffesystemer som gir medarbeiderne og kundene dine perfekt kaffe hele dagen.

Vi streber etter å gi deg den best mulige kaffeopplevelsen. Derfor samarbeider Eden med toppleverandørene av kaffe og kaffemaskiner slik at vi kan tilby et bredt alternativ som oppfyller behovene til arbeidsplassen din.
Eden har løsningen til alle slags bedrifter, enten du nyter et par kaffekopper på kontoret eller forsyner hundrevis av medarbeidere og kunder hver dag. En kombinasjon av kvalitetskaffe, de beste maskinene og Edens tekniske service garanterer det spesielle nytelsesøyeblikket, kopp etter kopp. 

Kaffemaskiner bønner

Kaffemaskin med kvern på jobben

Til større kaffeforbruk kan vi tilby deg kaffemaskin- og kaffebønneløsninger. Nyt en glimrende kvalitetskaffe som er minst like god som på kaféen, på kontoret ditt.

Se mer
Filterkaffemaskiner

Filterkaffemaskiner

Eden har filterkaffe for kaffemaskiner for å gi kvalitet på kaffen på jobben. Vår produktlinje inkluderer bare nøye utvalgt kaffe fra de beste produsentene, slik at du kan stole på kvaliteten på hver kopp kaffe.

Find out more
Kapselkaffemaskiner

Kapselkaffemaskiner

Vi tilbyr deg alle kaffens nytelser i praktiske kaffekapsler fra Italias førende kaffemerke Lavazza.

Se mer
coffee accessories

Kaffetilbehør til kaffemaskiner

Nyt kaffen din med alt ekstrautstyret: kopper, rørepinner, sukker …

Se mer
Distribusjon og kaffetjenester

Distribusjon og kaffetjenester

Vi i Eden tilbyr mye mer enn bare kaffe. Vi er din leverandør av kaffe og alt som følger med den. Vi forsyner deg med kaffemaskinen, vi tar oss av vedlikeholdet, og vi står til tjeneste når som helst på dagen.

Oppdag hvordan