Uten forpliktelser!

Vår mest flexible avtale

Ingen bindingstid
Ingen oppsigelsestid
Service inkludert
Din vannekspert

Den rette løsningen for deg

Gratis rådgiving
Profesjonell installasjon og regelmessig service
Godt kildevann på jobben

Hvorfor Eden Springs?

Lei eller kjøp en vannkjøler

Vi gir våre kunder den beste servicen og fleksible løsninger for å møte deres ulike behov

Full service og support

Fornøyde kunder er vår høyeste prioritet. Våre spesialister er alltid lett tilgjengelige

Gratis levering

Vi tilbyr til våre kunder GRATIS, rask og planlagt vannlevering med daglige, ukentlige eller månedlige leveranser med en dekning som er landsdekkende

Miljøvennlig

Med våre løsninger minimerer vi miljøpåvirkningen og vi oppveier våre gjenværende C02-utslipp.

Kildevann

Vårt kildevann kommer fra kilden vår i Porla Brunn i Sverige. Kilden er beskyttet mot forurensing og vannet overvåkes og analysere regelmessig. Forskjellen på kildevann og kranvann er at kildevann er renset av naturen. Dette betyr at vannet inneholder mikrobiologiske bakterier, naturlige mineraler og er dermed en ferskvare. Kranvann inneholder ikke noen bakterier og ingen tilsatte mineraler.

Filter av høy kvalitet

Filtrene fjerner partikler og skadelige elementer som kommer fra rørene så vel som klorin, bakterier, skitt, lukt og smak. Det gir vannet en smak som er nesten den samme som kildevann og med den samme kvalitetsgarantien.

Kundeservice

Vi står til tjeneste når du trenger oss, derfor tilbyr vi flere muligheter for å kontakte oss. Via telefon, e-post og til og med din private kundeside, der du kan administrere hele kontoen din. Hva kan vi hjelpe deg med?

Bedriftens samfunnsansvar

Å bevare naturen og bruke dens ressurser ansvarlig og i overensstemmelse med miljøforpliktelsene våre. Vi tilbyr vann- og kaffeløsninger med nullutslipp, for takket være Carbon Neutral-sertifiseringen utligner vi alt CO2-utslippet vårt. Rent vann, ren luft.

Kildevann
Filter
Kundeservice
Miljøet
Forskjeller mellom kildevannskjøler og vannkjøler med filter

Forskjeller mellom kildevannskjøler og vannkjøler med filter

Vårt produktsortiment inkluderer både kjølere med kildevann fra flaske og filterkjølere, begge versjonene vil gi deg friskt, smakfullt vann. For å få en bedre forståelse av de tilgjengelige alternativene, les mer om forskjellene mellom de to.

Finn ut mer
Hvorfor skal jeg leie en vannautomat til kontoret mitt?

Hvorfor skal jeg leie en vannautomat til kontoret mitt?

Fordi det er snakk om en perfekt løsning til kontoret og tilbyr en kilde til helse og velvære for dine ansatte. Videre gir vi deg noen fordeler med våre vannkjølere:

1. Rent vann på kontoret: våre vanndispensere karakteriseres av gi renset vann av høy kvalitet.
2. 100 % profesjonell service: Eden behandler selskapene på en integrert måte for å gi den beste løsningen til vannbehovene på kontoret.
3. Rask installasjon: vi installerer vanndispenseren på kontoret ditt på en enkel måte, uten at forstyrrelser forårsakes på arbeidsplassen din.
4. Nasjonal levering: vi jobber over hele landet for at du skal kunne stole på våre vanndispensere uavhengig av type virksomhet.
5. Miljøvern: å samarbeide med Eden er å jobbe for å beskytte planeten vår, da vi bruker ressurser på en ansvarlig måte og oppfyller miljøforpliktelser.

Vi har karbonnøytral sertifisering som vi kompenserer CO2-utslippene våre med.

Kontakt oss!
Kildevannskjølere

Kildevannskjølere

Eden tilbyr bedriften din den beste løsningen for rent og sunt vann for ditt hjem. Våre kildevannskjølere er veldig enkle å bruke og trenger kun å kobles opp til strømforsyningen. Vi tilbyr deg forskjellige kilder hvor du kan nyte rent vann av høy kvalitet fra Porla Brunn i Sverige. I tillegg kan våre dispensere levere naturlig, kalt og varmt vann.

Finn ut mer
Vannkjøler med filter

Vannkjøler med filter

Vanndispenserne som er koblet til vanntilførselen hjelper deg med å kutte ned på den månedlige regningen. Du trenger ikke kjøpe vann på flaske fordi dispenseren er direkte koblet til vanntilførselen i bygningen, og takket være filtreringssystemet, kommer det rent vann ut som er egnet for drikking. Vår måte å jobbe på respekterer miljøet, da vi kompenser alle dispensernes CO2-utslipp fra de blir produsert til de blir ødelagt.

Finn ut mer
Nyt springvann av beste kvalitet på kontoret

Nyt vann av beste kvalitet på kontoret

Eden Springs er det ledende selskapet i den europeiske sektoren innen vannløsninger for bedrifter. Vi tilbyr vann av høy kvalitet, ettersom vannet vårt kommer fra kilder som er nøye utvalgt av våre eksperter som befinner seg i beskyttede områder langt fra forurensning.

Kontakt oss
Produkter

Produkter

Vårt hovedpremiss er å tilby et kildevann som bidrar til å forbedre helsen i arbeidsmiljøet og at de ansatte føler at de har økt vitalitet.

Kontakt oss