Forespørsel
  • Ved å klikke på knappen nedenfor samtykker du til at Eden Springs Eden Springs Norway AS behandler dataene dine i forbindelse med følgende formål: For å gi deg informasjonen du ber om i dette skjemaet.  

    Dine data kan bli gitt til andre selskaper innen Eden-gruppen og til dataprosessorer, innenfor og utenfor EØS-området. Overføringer utenfor EØS er basert på tilstrekkelige avgjørelser eller standard kontraktsklausuler vedtatt av EU-kommisjonen.

    Du kan når som helst trekke tilbake samtykket ditt, og du kan også utøve retten din til tilgang samt retten din til å kreve retting, sletting, motsette deg behandling, begrense behandlingen samt retten din til dataportabilitet ved å sende en melding til GDPR@no.edensprings.com og ta med en kopi av et nasjonalt ID-kort eller et dokument som beviser identiteten din, samt adressen din for kommunikasjonsformål.

     Ytterligere informasjon om databeskyttelse er tilgjengelig i personvernreglene på https://www.edensprings.no/personvern-policy

Forespørsel
Prøv vår kildevannskjøler
gratis i to uker
PRØV GRATIS!

Vann er et av de mest effektive og enkle midlene du kan bruke for å holde konsentrasjonen oppe på jobben.

Forskning viser at et væsketap på så lite som 1–2 % kan redusere den fysiske og mentale yteevnen, noe som igjen går utover produktivitet og effektivitet.

Prøv vår kildevannskjøler gratis i to uker uten noen forpliktelser!

Send inn din kontaktinformasjon ved hjelp av kontaktformularet og vi vil kontakte deg i løpet av 24 timer (arbeidsdager).