Kafékvalitet på skrivebordet: Eden Springs lanserer en ideell kaffemaskin for arbeidsplassen

God kaffe

Europas ledende drikkeleverandør på arbeidsplassen, Eden Springs, har slått seg sammen med kaffemaskineksperten Animo for å levere kaffe av kafékvalitet på nordiske arbeidsplasser. 

Den omfattende drikkemenyen som man finner i en velassortert kaffebar er nå tilgjengelig på arbeidsplassen med Animo Optifresh-maskinen fra Eden Springs. Du kan velge mellom 12 ulike typer drikke med utsøkt smak som lages av friske bønner eller malt kaffe, inkludert tradisjonell filterkaffe, espresso, cappuccino og latte macchiato. 

Animo-maskinene er svært miljøvennlige og er utstyrt med en isolert varmtvannstank for å forhindre varmetap så vel som en intelligent energisparemodus som aktiveres når maskinen ikke er i bruk. Et permanent filter i rustfritt stål erstatter papirfilteret og en innebygd automatisk rensefunksjon reduserer vedlikeholdstiden og kostnaden for kontorlederne. 

Veit Seemann, administrerende direktør i Eden Springs Norden, sier: "I Eden Springs streber vi for både å yte service av høy kvalitet og å gi et tilbud til markedet som er i tråd med de høyeste kvalitetsstandardene for kaffesmak og praktisk funksjon. Den nye Animo kaffemaskinserien er skreddersydd for å møte behovet til kontorer som konsumerer 100-200 kopper per dag. Vi er svært glade for å kunne levere et miljøvennlig, stilig og pålitelig produkt som lager kaffedrikker med en fantastisk smak til våre kunder." 

Edens kunder kan velge blant en rekke premium gourmet-kaffemerker til bruk i Animo-maskinen inkludert Robert Paulig, Merrild, Gevalia, Arvid Nordquist og Segafredo, for å garantere kaffedrikker med kafékvalitet til både ansatte og kunder hele dagen. 

Animo Optifresh kaffemaskinserien leveres nå av Eden Springs i Danmark, Finland, Norge og Sverige og vil bli rullet ut over hele Europa i 2015. Eden Springs administrerende direktør Raanan Zilberman, legger til: "Eden Springs har som mål å tilfredsstille våre kunders behov for vann og kaffe på kontoret. Vi vil fortsette å sette kundene først ved alle våre nye produktlanseringer og aktivitet knyttet til flotte produkter som Animo Optifresh."

Kaffe på jobben

Relaterte innlegg