Vanndispenser for bedriften

Vanndispenser for bedriften

Den flotteste samlingen av kildevannskjøler for bedrifter.
Nå 20% rabatt på Aquality
Aquality - en vannmaskin, tre funksjoner
Kullsyreholdig, kaldt kildevann
Sprudlande øyeblikk for dine ansatte!
20% avslag på alle våre vanndispenser

Den rette løsningen for deg

Gratis rådgiving
Profesjonell installasjon og regelmessig service
Godt kildevann på jobben
Hjemlevering av vann

Hjemlevering av vann - uten forpliktelse

Ingen bindingstid
Ingen leveringsomkostninger
Vannkjøler utan forpliktelser!

Vår mest flexible avtale

Ingen bindingstid
Ingen oppsigelsestid
Service inkludert

Eden vann

Vårt kildevann kommer fra kilden vår i Porla Brunn i Sverige. Kilden er beskyttet mot forurensing og vannet overvåkes og analysere regelmessig. Forskjellen på kildevann og kranvann er at kildevann er renset av naturen. Dette betyr at vannet inneholder mikrobiologiske bakterier, naturlige mineraler og er dermed en ferskvare. Kranvann inneholder ikke noen bakterier og ingen tilsatte mineraler.

Plast-avtrykk

Et av de karbonreduserende initiativene våre som har størst innvirkning, er gjenbruk av flaskene våre. Flaskene våre kan gjenbrukes opptil 50 ganger før de blir resirkulert.

Unser Kundenservice

Vi står til tjeneste når du trenger oss, derfor tilbyr vi flere muligheter for å kontakte oss. Via telefon, e-post og til og med din private kundeside, der du kan administrere hele kontoen din. Hva kan vi hjelpe deg med?

BIO pappkopper

Ettersom vi bryr oss om miljøet, har vi nå utviklet våre egne nebrytbare pappkopper som minimerer din miljøpåvirkning. Disse koppene er 100% biologiske nedbrytbare og komposterbare. Ved å velge Edens produkter forsterker du din bedrifts miljøprofil. Den ultimate løsningen fra Eden - 100% biologisk nedbrytbar og komposterbar. EDEN BIO er en 100% miljøvennlig pappkopp belagt med et indre biopolymerbelegg, laget av maisstivelse, som gjør koppen vanntett.

Kildevann
Flaskene våre
Kundeservice
Tilbehör

Din løsning på vanndispenser til kontoret

Vi tar oss av alle nødvendige aspekter og krav til vann på kontoret. Uansett om det er en rask montering eller en levering for en liten bedrift eller et stort multinasjonalt selskap – uansett hvor kontorene dine er, gir vi deg den tekniske støtten du trenger. Eden kildevannskjølere er tilgjengelig for leie/leasing og kjøp.