Edens nye kjøler Storm endrer vårt syn på kildevannskjølere

Edens nye kjøler Storm endrer vårt syn på kildevannskjølere

I andre halvår av 2017 introduserte Eden de første eksemplene på den nye vannkjøleren fra Storm. Storm er en unik kildevannskjøler med differensiert fordel: vannflasken er plassert i et skap under maskinen. Med Storm trenger du ikke lenger løfte tunge vannflasker opp på vannkjøleren.

Høy teknisk og hygienisk standard

I Eden velger vi vannløsninger som egner seg for mange ulike typer lokaler, fra større kontor til mindre venterom. Med dette som utgangspunkt passer vi på at våre produkter holder de høyeste tekniske og hygieniske standardene.

Les mer

Ledende på markedet for klimatiltak

Ledende på markedet for klimatiltak
Eden Springs hjelper tusenvis av europeiske kunder med i iverksette tiltak mot klimaendringene gjennom sitt CarbonNeutral®-program.

Eden Springs International, Europas ledende leverandør av vann og kaffe til arbeidsplassen, har kompensert over 141 000 tonn CO2 siden 2010 - noe som tilsvarer mer enn 1,4 millioner flyvninger på økonomiklasse fra London til Berlin eller over 16 500 bilreiser rundt jorden.

For sju år siden forstod Eden Springs verdien av å styrke sitt rykte som et selskap som tar ansvar ved å hjelpe sine europeiske kunder med å iverksette tiltak mot klimaendringer gjennom kjøp av sertifiserte CarbonNeutral vann- og kaffeløsninger.

Les mer

Kjærligheten mellom kaffe og arbeid

Kjærligheten mellom kaffe og arbeid

Det sterke båndet mellom kaffe og arbeid er en grunnleggende del av vårt moderne samfunn og selve kjernen i dagens arbeidsliv. Medarbeidere som søker etter noe smaksrikt å komplettere arbeidsdagen sin med har funnet fordelene med en god kopp kaffe og viser få tegn på å ville slutte med koffeininntaket sitt.

Vi vet at kaffe og jobb er en evig kjærlighetshistorie - men hva er deres opprinnelige historie og hva er det egentlig som gjør denne kjærligheten så stor?

Les mer

Dette kan skje hvis du drikker for lite vann på jobben

Dette kan skje hvis du drikker for lite vann på jobben

Tinningen slår, halsen og leppene kjennes tørre og kollegaens stemme høres mer og mer irriterende. Kjenner du deg igjen? Det som du og mange andre opplever er tidlige tegn på uttørking, noe du enkelt kan motvirke – ved å drikke et par ekstra glass vann. Lett tilgjengelig vann på arbeidsplassen kan hjelpe deg på veien.

Les mer

Er du blitt lei av ”det gamle vanlige ” vannet?

Er du blitt lei av ”det gamle vanlige ” vannet?

Av og til kan man bli lei av å drikke vanlig vann – hvorfor ikke prøve å gi vannet en liten twist i sommer? Frys inn isbiter med ferske bær, frukt eller krydder og bruk dem i vannglasset ditt eller hvorfor ikke prøve å smaksette vannet for å pigge opp arbeidsdagen og gi deg litt ekstra energi?

Følg de fire enkle stegene i bildet under og du får sommerens kanskje beste glass vann!

Les mer

Dehydrering: Fakta

Hold deg oppfrisket med et glass kaldt vann!

Kroppen vår består av mer enn to tredjedeler vann. Vann bidrar til å myke opp ledd og øyne, gir bedre fordøyelse og fjerner avfallsstoffer og toksiner, dette i tillegg til å holde huden frisk. 

Tidlige faresignaler på dehydrering:

Les mer

7 sunne snacks du kan spise ved skrivebordet

7 sunne snacks du kan spise ved skrivebordet

Når formiddagssuget kommer, eller den uunngåelige ettermiddagsslappheten, velger du da en sunn snack som holder næringsnivåene dine oppe, eller tar du heller noe søtt for å få i deg noe sukker i en fart, som like fort får energien til å dale igjen?

 

Les mer

Seks grunner til at du bør ha en vannmaskin på kontoret

Seks grunner til at du bør ha en vannmaskin på kontoret

Vi mennesker består for en stor del av vann. Muskelmassen består av 75 % vann, beina våre av 22 %, blodet av 83 % mens hjernen består av hele 90 % vann. For å fungere og holde oss friske må vi ganske enkelt drikke vann. På den måten føler vi oss bedre både privat og på jobben.

1. Forbedret mental tilstedeværelse

Les mer

Husker du på å ta vare på ditt velvære gjennom arbeidsdagen?

Husker du på å ta vare på ditt velvære gjennom arbeidsdagen?

"Jeg skal ta vare på meg selv, spise sunnere, trene mer, stresse mindre, unne meg tid til meg selv..." låter det kjent?

Nytt år, nye løfter. Selv om du ikke har et nyttårsløfte om å ta bedre vare på deg selv, så er dette likevel noe mange har i tankene i begynnelsen på et nytt år.   Nytt år – ny start – en god anledning til å se over sine vaner, kanskje kvitte seg med noen dårlige og samtidig skaffe seg en sunnere hverdag. 

Les mer

Pages