Fordeler med å ha en av våre filterkjølere?

Ubegrenset vannforsyning

Ubegrenset velsmakende, naturlig vann med et enkelt trykk på en knapp. Enkel prissetting.

Rent filtrert vann

Toppmoderne karbonfiltre av høy kvalitet forvandler springvann til friskt, rent drikkevann, fritt for forurensninger og klor.

Stort utvalg med moderne design

En rekke forskjellige typer design, fra ren, enkel til premium, alt for å passe alle arbeidsplasser og budsjetter. Romtemperatur, kald, varm eller kullsyreholdig – du velger

Gratis profesjonell levering og installasjon

Profesjonell installasjon og regelmessig rengjøring utført av våre sertifiserte vannkjølereksperter, på en dag og en tid som passer deg

Filter av høy kvalitet

Filtrene fjerner partikler og skadelige elementer som kommer fra rørene så vel som klorin, bakterier, skitt, lukt og smak. Det gir vannet en smak som er nesten den samme som kildevann og med den samme kvalitetsgarantien.

Ubegrenset med vanntilgang

Filtermaskinen er koblet till vann-nettet og renser vannet gjennom filtreringssystemet som monteres ved installasjon.

Kundeservice

Vi står til tjeneste når du trenger oss, derfor tilbyr vi flere muligheter for å kontakte oss. Via telefon, e-post og til og med din private kundeside, der du kan administrere hele kontoen din. Hva kan vi hjelpe deg med?

BIO pappkopper

Ettersom vi bryr oss om miljøet, har vi nå utviklet våre egne nebrytbare pappkopper som minimerer din miljøpåvirkning. Disse koppene er 100% biologiske nedbrytbare og komposterbare. Ved å velge Edens produkter forsterker du din bedrifts miljøprofil.

Filter
Koblet til vannforsyningen
Kundeservice
Tilbehør
Filterkylare

Hvorfor skal jeg kjøpe eller leie en vannkjøler med filter?

Fordi det er det beste alternativer for steder med høyt forbruk. Du kan ha rent vann av høy kvalitet på kontoret ditt når du vil. Våre vannkilder garanterer deg tilgang til renset vann som er tilstrekkelig for helsen og velvære.

Kontakt oss
Renset drikkevann

Renset drikkevann

Eden Springs distribuerer kun vannkjølere som garanterer en vannfiltrering av høy kvalitet. Vi tar jobben vår seriøst, og vi forbedrer derfor hele tiden produksjons- og kontrollprosessene våre. Hos Eden Springs har vi sertifikater som garanterer at vi utfører denne kontrollen på en tilfredsstillende måte, og at vi derfor overholder sikkerhetsretningslinjene.

Produkter

Produkter

Hos Eden Springs tilbyr vi vannkjølere som er koblet til vanntilførselen. På denne måten, kan du ha kaldt og rent vann hele tiden.

Kontakt oss
Kjøp eller lei en vannkjøler koblet til vannforsyningen

Kjøp eller lei en vannkjøler koblet til vannforsyningen

Enten du vil kjøpe eller leie, tilbyr Eden Springs deg begge muligheter til å anskaffe en vannkjøler koblet til vannforsyningen. Hvilken du foretrekker avhenger av dine behov, men ikke bekymre deg, vi vil gi deg råd og hjelp under hele prosessen.
Siden vi vet at dette kan være en vanskelig avgjørelse, har vi oppført et par punkter som kan være lurt å huske på:
1.1 Å kjøpe vanndispenseren innebærer at du må vurdere kostnadene for tilbehør, service og vedlikehold i tillegg til selve prisen for vannkjøleren.
1.2 Å leie kan være det enkleste alternativet: dispenseren leveres og installeres gratis; filtreringssystemer og vedlikehold er også inkludert. 
 

Vannkjølere koblet til vannforsyningen optimalt for forskjellige arbeidsplasser

Vannkjølere koblet til vannforsyningen optimalt for forskjellige arbeidsplasser

Vi vet at hver arbeidsplass er forskjellig og kundene våre har sine unike behov som skal dekkes. Derfor ønsker vi å tilby et bredt utvalg av vannkjølere koblet til vannforsyningen som passer på alle forskjellige steder. Velg den som passer best til dine behov.

 • Kontor
 • Hjemmet
 • Skoler 
 • Barnehager
 • Sykehus
 • Restauranter
 • Offentlige steder
 • Utendørs steder
   
99 % av bakteriene i vannet blir renset med vannkjølere fra Eden

99 % av bakteriene i vannet blir renset med vannkjølere fra Eden

Våre vannkjølere koblet til vannforsyningen er utstyrt med forskjellige filtreringssystemer som filtrerer og renservannet før det kommer opp i glasset, noe som bidrar til å sikre friskt, rent drikkevann fritt for forurensning.
Noen av filtrene våre er: 

 • UV-filter er en svært effektiv vannsterilisator som fjerner uønskede mikroorganismer, skadelige patogener og bakterier fra drikkevannet for å sikre optimal filtrering av vannet.
 • Karbonfilter fjerner klor, hydrogensulfid og andre partikler og sikrer at vannet smaker rent og friskt.
 • Sedimentasjons filter brukes ofte på markedet for å fjerne større partikler som smuss, rust, sand, finstoffinnhold og avleiringer som kan være i vannet og hindre at de kommer inn i neste trinn av vannfiltreringen.

*Det bør bemerkes at hvert av produktene våre har forskjellige filtre. Hvis du vil vite mer om maskinen du er interessert i, kan du besøke produktsiden.

Installasjonskrav før du får en vannkjøler koblet til vannforsyningen

Installasjonskrav før du får en vannkjøler koblet til vannforsyningen

Her finner du en kort liste over hva som kreves av kunden for å installere en vannkjøler koblet til vannforsyningen. 

 • Tilgang til drikkevann
 • Ideelt sett må vanntilkoblingen være mindre enn 5 meter fra der du ønsker å plassere dispenseren.
 • En eller to stikkontakter på det øvre vanninntaket
 • Tilstrekkelig plass til å koble til maskinen