Vannkjølere for bedriften

Vannkjølere for hjemmet og kontor

Foretrekker du en høykvalitets kjøler med filtrering av kranvann? Se vårt utvalg av vannkjølere
Akkurat nå 20% avslag
Ubegrenset med vanntilgang
Kostnadseffektiv
Profesjonell installasjon og regelmessig service
Akkurat nå 20% avslag

Hi-Class - Eksklusiv design

Kaldt,romtemperert,varmt og kullsyreholdig vann
Vannet kjøles hygienisk via kjøletanken
og vannfilter fjerner forurensningen fra vannet
Fra 199 nok per månad

Kalix - vår bestselger

Helt kontaktløs!
Drikkevannskjølere av høy kvalitet
Enkelt vedlikehold

Filter av høy kvalitet

Filtrene fjerner partikler og skadelige elementer som kommer fra rørene så vel som klorin, bakterier, skitt, lukt og smak. Det gir vannet en smak som er nesten den samme som kildevann og med den samme kvalitetsgarantien.

Ubegrenset med vanntilgang

Filtermaskinen er koblet till vann-nettet og renser vannet gjennom filtreringssystemet som monteres ved installasjon.

Kundeservice

Vi står til tjeneste når du trenger oss, derfor tilbyr vi flere muligheter for å kontakte oss. Via telefon, e-post og til og med din private kundeside, der du kan administrere hele kontoen din. Hva kan vi hjelpe deg med?

BIO pappkopper

Ettersom vi bryr oss om miljøet, har vi nå utviklet våre egne nebrytbare pappkopper som minimerer din miljøpåvirkning. Disse koppene er 100% biologiske nedbrytbare og komposterbare. Ved å velge Edens produkter forsterker du din bedrifts miljøprofil.

Filter
Koblet til vannforsyningen
Kundeservice
Tilbehør
Filterkylare

Hvorfor skal jeg kjøpe eller leie en vannkjøler med filter?

Fordi det er det beste alternativer for steder med høyt forbruk. Du kan ha rent vann av høy kvalitet på kontoret ditt når du vil. Våre vannkilder garanterer deg tilgang til renset vann som er tilstrekkelig for helsen og velvære.

Kontakt oss
Renset drikkevann

Renset drikkevann

Eden Springs distribuerer kun vannkjølere som garanterer en vannfiltrering av høy kvalitet. Vi tar jobben vår seriøst, og vi forbedrer derfor hele tiden produksjons- og kontrollprosessene våre. Hos Eden Springs har vi sertifikater som garanterer at vi utfører denne kontrollen på en tilfredsstillende måte, og at vi derfor overholder sikkerhetsretningslinjene.

Miljøpåvirkning til vannkjøler med filter

Miljøpåvirkning til vannkjøler med filter

Hos Eden springs tilbyr vi filtrert kildevann som er direkte koblet til vanntilførselen til bygningen. Takket være det filtrerte systemet, kan du nyte rent vann som er egnet til å drikke. Vår måte å jobbe på respekterer miljøet, da vi kompenser alle CO2-utslipp til dispenserne fra de blir produsert til de blir ødelagt.

Produkter

Produkter

Hos Eden Springs tilbyr vi vannkjølere som er koblet til vanntilførselen. På denne måten, kan du ha kaldt og rent vann hele tiden.

Kontakt oss