kaffemaskin Bonamat Touch
kaffemaskin Bonamat Touch 2

Bonamat Touch

Med sitt brede utvalg av kaffedrikker i kombinasjon med brukervennlig touchpanel tilbyr Bonamat Touch deg førsteklasses kaffemaskiner som forvandler kontoret til en café! 

Kaffemaskin Bonamat Touch tilbuds i to varianter:

  • FreshGround - Kaffemaskin utstyrt med en kaffekvern som gir optimal kvalitet da hver kopp tilberedes med nymalte bønner.
  • FreshMore - Ferskbrygget kaffe av malte bønner

Kaffemaskin FreshMore Touch er den optimale kaffemaskinen når det gjelder fersk bryggekaffe. Du kan skreddersy din egen drikkemeny der innstillinger av volum, styrke og bryggetid programmeres enkelt via skjermen. FreshMore Touch indikerer automatisk når det er tid for rengjøring og har dessuten et praktisk regneverk som viser ditt daglige og totale forbruk. 

Underskap finnes som tilbehør, noe som gjør det lettere å plassere kaffemaskinen på riktig sted. Et underskap gjør det også mulig å bruke ekstern vannpumpe som kan pumpe opp vann fra en av Edens kildevannsflasker. Man trenger altså ikke koble maskinen til et fast vannuttak.

FreshGround Touch er en elegant kaffemaskin med et stilrent og brukervennlig touchpanel.

FreshGround Touch er utstyrt med en kaffekvern og har en stor beholder for kaffebønner på toppen av maskinen. I og med at hver kopp tilberedes av nymalte bønner garanteres optimal kvalitet og du kan skreddersy din egen drikkemeny der innstillinger av volum, styrke og bryggetid programmeres enkelt via skjermen. FreshGround Touch er lett å gjøre ren, tilbyr et bredt utvalg kaffedrikker og dette i kombinasjon med dens brukervennlighet gjør FreshGround Touch til en maskin i ytterste toppklasse.

Hele bønner
Filtermalt
Varme drikker
Te
Sjokolade
FUNKSJONER
Stort utvalg av kaffesorter: ferskbrygget filterkaffe, cappuccino, café au lait, moccachino, espressochoc, espresso og varm sjokolade. Varmt vann for te og separat valg for melk.
Varmt vann for te og separat valg for melk.
Stilrent og brukervennlig touchpanel
Skreddersy din egen drikkemeny
Målerstilling viser daglig og totalt forbruk
1 kaffebønnebeholder samt to beholdere for instantprodukter ( FreshGround) (kan også leveres i modellen XL 420 med 1 kaffebønnebeholder + 3 beholdere for instantprodukter)
Leveres i fargene hvit eller svart
Finnes som bordmodell eller med underskap
Mulighet for å tilpasse skjermen med egne bilder, farger eller logo
Vannkilde: kobles til den lokale vannforsyningen alternativt kobles til ekstern kildevannflaske
​​TEKNISK INFORMASJON
Spenning: 230 V
Kapasitet beholder: (filterkaffe) 1,2 kg ( FreshMore), (kaffe): 2,8 kg ( FreshGround)
Kapasitet per time: (filterkaffe) ca. 20 liter ( FreshMore), (kaffe): ca. 17,5 liter ( FreshGround)
Tilberedelsestid: (filterkaffe) ca. 20-23 sek
Størrelse: 335 (b) x 505 (d) x 800 (h) mm ( FreshMore), 335 (b) x 505 (d) x 901 (h) mm ( FreshGround)
Leasing eller Kjøp