ARVID NORDQUIST

Eden Springs og Arvid Nordquist har samarbeidet i mange år. Arvid Nordquist begynte sin virksomhet i Stockholm i 1884 som delikatessebutikk, men i dag er bedriften Nordens største kaffeleverandør. Arvid Nordquist har også fungert som kongelig hoffleverandør fra starten av 1900-tallet. 

Arvid Nordquist er spesielt egnet som samarbeidspartner for Eden takket være sin kvalitetskaffe og sine miljøverdier. Arvid Nordquists kaffe ristes av 100 % Arabica-bønner av høyeste kvalitet. Bønnene vokser i høy høyde og modner langsomt, noe som resulterer i et bredt spekter av smaksnyanser, rik aroma og en fruktig karakter. Både kaffebøndene og bønnene velges ut med omsorg, og alle kaffesortene har samme kvalitetsklassifisering. 

Arvid Nordquists kaffe er dessuten sertifisert som 100 % bærekraftig, noe som garanterer at det er brukt bærekraftige jordbruksmetoder, arbeidsmiljø- og arbeidsvilkår i hele kaffeproduksjonen. Dette skjer i en kombinasjon av UTZ-, Fairtrade-, Rainforest Alliance- og KRAV-sertifisering. Arvid Nordquist arbeider også aktivt for å redusere sin klimapåvirkning og kompenserer de resterende CO2-utslippene ved å plante trær i områder som er utsatt for avskoging i de kaffedyrkende landene. Derfor er alle kaffesorter fra Arvid Nordquist karbondioksidnøytrale. Sammen med de sertifiserte karbondioksidnøytrale kaffemaskinene fra Eden Springs er din løsning for kaffe et ansvarsfullt valg! 

Eden Springs leverer et bredt utvalg kaffeprodukter fra Arvid Nordquist, både som bønner og som filterkaffe. 

 

Arvid Nordquist