Eden Springs gruppen

Har vitalisert bedrifter i over 18 år
Eden Spain

Eden

Hvert kontor trenger en vann- og kaffeløsning for sine ansatte, kunder og besøkende fordi vann og kaffe utgjør 80 % av all drikke på arbeidsplassen. 

Hos Eden får du alt til kontordrikkeløsninger. 

Vann fra Eden
Vi har et bredt sortiment av kildevannskjølere, filterkjølere og vannflasker for å møte ethvert vannbehov på kontoret.
Hvert år forsyner vi Europa med 800 millioner liter vann for én million tørste bedrifter i 18 land.

Kaffe fra Eden
Vi leverer kaffe til alle slags arbeidsplasser. Vi har et bredt sortiment kaffeautomater og kaffe. Vi skreddersyr tilbudet vårt for enhver størrelse på kunde- og kaffepreferanse.  Våre leverandører omfatter ledende merker som Arvid Nordquist, Lavazza, Friele og LeRoyal.

Førende i Europa

Eden Springs Europe er det førende vannvaremerket for bedrifter, med en lang rekke løsninger som klidelvann, vannkjølere koblet til vannforsyningen og vannflasker. Med vår brede vifte av kaffeløsninger til kontorer, har vi satt oss som mål å bli Europas førende leverandør av både vann og kaffe.

Med et nettverk av representanter og naturlige kilder i 18 land, fyller og distribuerer Eden over 800 millioner liter vann i året og betjener over en halv million kunder med vann- og kaffeløsningene våre.

Misjonen vår er å styrke kundene våre i Europa med drikkevareløsningene våre til kontoret. Takket være produkter som bringer energi og velvære til arbeidsplassen, hjelper Eden oss med å ta bedre vare på oss selv hver dag. Lær mer om våre internasjonale operasjoner, produkttilbud eller landene vi opererer i.

Hvis du vil ha mer informasjon om Eden Springs-gruppen, gå til www.edensprings.com. Hvis du vil ha mer informasjon om firmaet, kan du sende oss en e-post på: kundesenter@edensprings.no, vi vil med glede gi deg mer informasjon om Water Eden.

Cott-gruppen

Siden 2016 har Eden Springs vært en del av Cott Corporation (NYSE: COT; TSX: BCB), et mangfoldig drikkevarefirma som volummessig er størst i Nord-Amerika innen levering av flaskevann til hjemmet og kontoret. Førende i Europa når det gjelder skreddersydde løsninger for tjenester innen brent kaffe og kaffeblandinger, iste til matindustrien i USA og en av de største drikkevareprodusentene i verden på vegne av forhandlere, varemerkeeiere og distributører.

Cott-plattformen når ut til over 2,3 millioner kunder eller distribusjonssteder mellom Nord-Amerika og Europa, ved hjelp av strategisk plasserte anlegg både innen salg og distribusjon og vognpark, så vel som grossister og distributører. Dette gjør at gruppen effektivt kan nå ut til eiendommer, bedrifter, restaurantkjeder, hotell, små og store forretninger og helsesentre. For mer informasjon, see www.cott.com.
 

For informasjon om Cott etiske retningslinjer, klikk her.