Eden Spain

Eden

Hvert kontor trenger en vann- og kaffeløsning for sine ansatte, kunder og besøkende fordi vann og kaffe utgjør 80 % av all drikke på arbeidsplassen. 

Hos Eden får du alt til kontordrikkeløsninger. 

Vann fra Eden
Vi har et bredt sortiment av kildevannskjølere, filterkjølere og vannflasker for å møte ethvert vannbehov på kontoret.
Hvert år forsyner vi Europa med 800 millioner liter vann for én million tørste bedrifter i 18 land.

Kaffe fra Eden
Vi leverer kaffe til alle slags arbeidsplasser. Vi har et bredt sortiment kaffeautomater og kaffe. Vi skreddersyr tilbudet vårt for enhver størrelse på kunde- og kaffepreferanse.  Våre leverandører omfatter ledende merker som Arvid Nordquist, Lavazza, Friele og LeRoyal.

Førende i Europa

Eden Springs Europe er det førende vannvaremerket for bedrifter, med en lang rekke løsninger som klidelvann, vannkjølere koblet til vannforsyningen og vannflasker. Med vår brede vifte av kaffeløsninger til kontorer, har vi satt oss som mål å bli Europas førende leverandør av både vann og kaffe.

Med et nettverk av representanter og naturlige kilder i 18 land, fyller og distribuerer Eden over 800 millioner liter vann i året og betjener over en halv million kunder med vann- og kaffeløsningene våre.

Misjonen vår er å styrke kundene våre i Europa med drikkevareløsningene våre til kontoret. Takket være produkter som bringer energi og velvære til arbeidsplassen, hjelper Eden oss med å ta bedre vare på oss selv hver dag. Lær mer om våre internasjonale operasjoner, produkttilbud eller landene vi opererer i.

Hvis du vil ha mer informasjon om Eden Springs-gruppen, gå til www.edensprings.com. Hvis du vil ha mer informasjon om firmaet, kan du sende oss en e-post på: kundesenter@edensprings.no, vi vil med glede gi deg mer informasjon om Water Eden.

Primo

Hvem vi er

Eden leverer integrerte løsninger for vann- og kaffeservice til omtrent 800 000 maskiner på ulike kundesteder i 19 land. Løsninger inkluderer et bredt spekter av flaskefôrede kjølere, vannkjølere koblet til rør, og små pakkeflasker i tillegg til løsninger for varm drikke, herunder kaffemaskiner, kaffe av høy kvalitet, te og annet tilbehør. Eden leverer omtrent 800 MM liter vann, 30 MM kaffekapsler og store mengder malt kaffe til deres kunders ansatte og klienter hvert år! 
 
Eden har omtrent 3000 ansatte og forvalter et distribusjonsnettverk over hele kontinentet, herunder produksjonsfasiliteter, omtrent 1100 servicekjøretøyer og 29 5G tappeanlegg (herunder kontraktselskaper som tapper for Eden). Operasjonsskalaen ble oppnådd gjennom en kombinasjon av forretningsentreprenørskap, markedsekspansjon, operasjonell dyktighet og utførelsen av over 100 oppkjøp av ulike størrelser siden 1998. 

Siden 2016 er Eden Springs en del av Primo Water Corporation (NYSE: PRMW; TSX: PRMW), en leverandør av rent spillvannsløsninger med en ledende volumbasert nasjonal tilstedeværelse i den nordamerikanske, europeiske og israelske hjem- og kontorleveransebransjen for flaskevann, en topp fem-plassering på tvers av bruks- eller filtreringspunkt innenfor vårt 21-lands fotavtrykk, og også som markedsledere innen vanndispensere, renset flaskevann og selvbetjent påfyllingsvann i USA og Canada. Vår plattform dekker over 2.5 millioner kunder på tvers av Nord-Amerika, Europa og støttes av strategisk plasserte salg- og distribusjonsfasiliteter og flåter, samt av grossister og distributører. Dette gjør at vi kan nå boliger, foretak og store og små forhandlere på en effektiv måte. For mer informasjon, se http://www.primowatercorp.com