Vannkjølere HORECA Tower
Vannkjølere HORECA Tower

HORECA Tower

HORECA Tower vannkjøler passer særlig godt i HoReCa-sektoren, men også i konferansesentre, kantiner og store virksomheter. HORECA Tower kobles til vannforsyningen, og den filtrerer, kjøler og tilsetter også kullsyre hvis ønskelig, og gir deg godt friskt vann med god smak.

Eden Springs tilbyr en innovativ drikkevannsløsning som hjelper kundene med å spare inn kostnadene og lagringen av drikkevannet de tilbyr. Vannkjølere tar også hensyn til miljøfaktorene, da den minimaliserer transporten og den skaden dette fører til for miljøet. HORECA Tower er en ypperlig drikkevannsløsning for eksempelvis restauranter, konferansesentre, kantiner, hoteller og store virksomheter. HORECA Tower vannkjøler kobles til vannforsyningen og filteret i kjøleren sikrer at vannet er friskt og smaker godt. Filterkjøleren kjøler også ned vannet og tilsetter kullsyre hvis ønskelig. Sertifisert 100 % karbonnøytral vannkjøler.

Kullsyreholdig
Romtemperert
Kaldt
Funksjoner
Drikkevann av høy kvalitet
Fast månedlig kostnad
Stilig design, passer perfekt i eksempelvis kundeområder
Kostnadsbesparelse: filtrering, tilsetting av kullsyre og tapping på flaske internt i selskapet, minimaliserer kostnadene til transport og lagring
Enkel å holde ren
Ubegrenset leveranse av drikkevann
Leasing eller Kjøp
Teknisk informasjon
Størrelse: 102 (d) x 565 (h) mm