Eden Springs innfører bobler i vannkjøleren på arbeidsplassen

Edens verden

Etter hvert som arbeidstakere over hele Europa søker etter sunne alternativer til smakssatte og kullsyretilsatte drikker lanserer Eden Springs sin første flaskevannskjøler i Europa som leverer mineralvann med innebygd karboniseringsopsjon. Innføringen av bobler på kontoret er en innovasjon som lar arbeidsgiverne få en mulighet til å gi de ansatte et valg mellom kildevann eller vann med kullsyre bare med å trykke på en knapp.

Aquality-kjøleren fra Eden Springs er en av de mest fleksible vannkjølerne på markedet som gir de ansatte valget mellom kildevann, vann med kullsyre, og til og med varmt vann, for å holde dem fornøyd og hydrert. Som med alle Eden Springs vannkjølere, støttes den med løpende service og hygiene som viktigste faktor. Enheten er utstyrt med en UV-lampe og beskyttede kraner for å forhindre bakteriell forurensning.

Det å tilby kvalitetsvann på kontoret er ikke bare en velkommen fordel for de ansatte, men det er også et nyttig verktøy for å holde arbeidsstyrken sunne og våkne. Forskning viser at bare litt over 10 % av kontormedarbeidere drikker nok vann hver dag og bare 1 til 2 % fall i hydreringsnivået kan redusere de kognitive og fysiske ytelsesnivåene med opp til 10 %.

Raanan Zilberman, CEO i Eden Springs, kommenterte: " I stadig økende grad er vann med kullsyre et livsstilsvalg for mange utenfor kontoret for helse og velvære. Den nye Aquality fra Eden lar alle ansatte nyte helsefordelene i mineralvann, uansett om det er kildevann eller vann med kullsyre, fra en flaskevannskjøler mens de er på jobb. Det er en spennende utvikling og Eden vil fortsette å innovere og utvide sitt produkttilbud for å sikre at vi tilfredsstiller kundenes ønsker og behov ."

Aquality-kjøleren vil bli rullet ut over hele Europa og vi starter i oktober i Tyskland, Polen, Danmark, Norge og Sverige.

Eden Springs styrker sin portefølje ytterligere med lanseringen av Horeca Tower vannkjøleren denne høsten. Tower er en vannkjøler som er koblet til vannforsyningen for serverings- og caterings-sektoren. Den gir ubegrenset levering av kaldt kildevann og kullsyreholdig filtrert vann og har en innovativ tappefunksjon.

Relaterte innlegg