Grønn fortjeneste: Eden Springs hjelper kundene med å utgjøre en miljømessig og sosial forskjell med karbonnøytrale aktiviteter

Edens verden

Eden Springs, Europas ledende leverandør av vann- og kaffeløsninger for kontoret har utlignet over 184.000 tonn CO2 siden 2010 - noe som tilsvarer nesten 380.000 flyturer på økonomiklasse fra London til New York.

Eden Springs sin innsats for å redusere karbonutslippet, beregnet som en del av selskapets årsoppgjør for 2014 samt sertifiseringen som CarbonNeutral selskap, er et viktig aspekt ved selskapets innsats for å underbygge sitt miljøansvar.

Ved å velge å ta inn sertifiserte karbonnøytrale® vann- og kaffeløsninger fra Eden Springs til kontoret kan bedriftene redusere sin egen miljøpåvirkning og bidra til kollektive tiltak for å redusere de globale klimaendringene.

Siden 2010 har Eden Springs arbeidet for frivillige å måle og redusere sine utslipp til netto null. For hvert tonn karbon som slippes ut kjøpes det en karbonkreditt som blir satt inn i miljøprosjekter. I år har Eden valgt å investere i et prosjekt som ikke bare påvirker miljøet på en positiv måte gjennom fjerning av drivhusgasser fra atmosfæren, men som også skaper målbare økonomiske resultater i nærmiljøet. Det prisvinnende Meru and Nanyuki Community Reforestation Project, som ligger i åssidene opp mot Mount Kenya, støtter massiv treplanting der mer enn 6,6 millioner er plantet så langt.

Raanan Zilberman, CEO i Eden Springs, sier: " Vi er stolte over å opprettholde karbonnøytral sertifisering for all vår drift i Europa. Vi har forpliktet oss til å finne de beste måtene å strømlinjeforme vår påvirkning ved å investere i prosjekter som reduserer klimagassutslippene. Ved å velge Eden Springs vann- og kaffeløsninger for kontoret kan våre kunder være trygge på ikke bare en opplevelse av høy kvalitet for sine ansatte og kunder, men også at de bidrar positivt til sitt eget miljø- og sosiale ansvar."

Relaterte innlegg