People@ Eden

For folk og med folk forsøker vi å gjøre en positiv forskjell i verden. Vi finnes i 18 land, har mer enn 3000 personer ansatt.
Karriere bei Eden

Jobbe i Eden

Vi bryr oss om medarbeiderne våre og tilbyr dem muligheter for vekst og utvikling sammen med interessante utfordringer og rom til å ta initiativ og ha en reell innflytelse.

Vi ble grunnlagt av en visjonær gründer, så vi vil ha folk som behandler forretningen som sin egen, med omhu, ansvar og masse kreativitet.

I Eden er ingen dager like, og hvis du er en reisende selger, finansperson eller markedsfører, er du og rollen du har veldig viktig for oss.

Målet vårt er å utvikle medarbeiderne våre gjennom et rettferdig, robust og gjennomsiktig prestasjonsstyringssystem, og tilby jobbavansement i henhold til den enkeltes potensial og ambisjoner.
Vi tilbyr en lang rekke oppgaver innen distribusjon, drift, salg & markedsføring, økonomi og HR over hele Europa, så du kan fylle på karrieren din i et variert, dynamisk og internasjonalt miljø.

Edens verdier

Edens verdier reflekterer kjernen vår og ambisjonene våre for framtida. De viser oss vei i atferd, samspillet innad i firmaet, beslutningstaking og forholdet vårt til kunder, leverandører og områdene vi opererer i.

Verdiene inspirerer oss til å utvikle oss og til å bidra til en suksessrik framtid, og vi håper at du også slutter deg til overbevisningene og verdiene våre.

Les om våre verdier her

Jobbe med oss!

Åpen stilling i Norge

KUNDSERVICEMEDARBEIDER

Oslo

This is what you’ll do:

Vi søker nå etter en norsktalende kundeservicemedarbeider til vårt kontor i Oslo. Oppstart er fortløpende. Som kundeservicemedarbeider har du daglig  kontakt med våre bedriftskunder via telefon og e-post, samt våre interne salgs- og distribusjonsavdelinger i Norge. Tjenesten inkluderer også å ringe utgående samtaler til våre kunder for å kvalitetssikre våre service og administrative arbeidsoppgaver som

This is what you’ll do:
 

Vi søker nå etter en norsktalende kundeservicemedarbeider til vårt kontor i Oslo. Oppstart er fortløpende. Som kundeservicemedarbeider har du daglig  kontakt med våre bedriftskunder via telefon og e-post, samt våre interne salgs- og distribusjonsavdelinger i Norge. Tjenesten inkluderer også å ringe utgående samtaler til våre kunder for å kvalitetssikre våre service og administrative arbeidsoppgaver som:

  • Kontraktstyring
  • Oppdatering av prislister
  • Fakturrering
  • Innkreving av utestående betalinger
  • Koordinering med inkassoselskaper
  • Utgående telefoner til supplering av evt kaffe og vann ved behov
Ansvar

This is what you'll bring:

Vår fremtidige kundeservicemedarbeider er en person som er glad i å jobbe med serviceyrket og som ønsker å gjøre sitt ytterste for å sikre at kunden er fornøyd og har et driv til å være med å videreføre selskapets fokus på kundetilfredshet. Vi leter etter deg som  er positiv og hjelpsom, og har en holdning som gir alt for at kunden skal oppleve optimal service. Er du en person som kan jobbe selvstendig, men samtidig er en teamplayer, og ser frem til å være en del av et mindre team, så er det deg vi vil komme i kontakt med. Som person er du engasjert, strukturert, fleksibel og har gode kommunikasjonsevner. Siden de viktigste verktøyene til ditt daglige arbeid er PC og telefon, er det en fordel hvis du har tidligere erfaring med dette, men ingen krav.

Kvalifikasjoner

This is what you'll get:

  • Spennende og utfordret rolle i et raskt voksende selskap
  • Inkluderende og sosialt arbeidsmiljø
  • Personlig utvikling og opplæring
  • Spennende oppgaver i et internasjonalt voksende selskap

Ønsker du å være en del av vårt Eden-team?

Send søknaden din til hr.nordic@edensprings.com, og merk søknaden med referansen "Kundeservicemedarbeider".

Bli med oss

 Du kan alltid sende en åpen søknad. Vi er alltid interessert i dyktige medarbeidere som ønsker å bli med i suksesshistorien om Eden!

Files must be less than 2 MB.
Allowed file types: pdf doc.
Files must be less than 2 MB.
Allowed file types: pdf doc docx.

Ved å klikke på knappen nedenfor samtykker du til at Eden Springs Eden Springs Norway AS behandler dataene dine i forbindelse med følgende formål: For å gi deg informasjonen du ber om i dette skjemaet.  

Dine data kan bli gitt til andre selskaper innen Eden-gruppen og til dataprosessorer, innenfor og utenfor EØS-området. Overføringer utenfor EØS er basert på tilstrekkelige avgjørelser eller standard kontraktsklausuler vedtatt av EU-kommisjonen.

Du kan når som helst trekke tilbake samtykket ditt, og du kan også utøve retten din til tilgang samt retten din til å kreve retting, sletting, motsette deg behandling, begrense behandlingen samt retten din til dataportabilitet ved å sende en melding til GDPR@no.edensprings.com og ta med en kopi av et nasjonalt ID-kort eller et dokument som beviser identiteten din, samt adressen din for kommunikasjonsformål.

 Ytterligere informasjon om databeskyttelse er tilgjengelig i personvernreglene på https://www.edensprings.no/personvern-policy

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.