People@ Eden

For folk og med folk forsøker vi å gjøre en positiv forskjell i verden. Vi finnes i 18 land, har mer enn 3000 personer ansatt.
Karriere bei Eden

Jobbe i Eden

Vi bryr oss om medarbeiderne våre og tilbyr dem muligheter for vekst og utvikling sammen med interessante utfordringer og rom til å ta initiativ og ha en reell innflytelse.

Vi ble grunnlagt av en visjonær gründer, så vi vil ha folk som behandler forretningen som sin egen, med omhu, ansvar og masse kreativitet.

I Eden er ingen dager like, og hvis du er en reisende selger, finansperson eller markedsfører, er du og rollen du har veldig viktig for oss.

Målet vårt er å utvikle medarbeiderne våre gjennom et rettferdig, robust og gjennomsiktig prestasjonsstyringssystem, og tilby jobbavansement i henhold til den enkeltes potensial og ambisjoner.
Vi tilbyr en lang rekke oppgaver innen distribusjon, drift, salg & markedsføring, økonomi og HR over hele Europa, så du kan fylle på karrieren din i et variert, dynamisk og internasjonalt miljø.

Edens verdier

Edens verdier reflekterer kjernen vår og ambisjonene våre for framtida. De viser oss vei i atferd, samspillet innad i firmaet, beslutningstaking og forholdet vårt til kunder, leverandører og områdene vi opererer i.

Verdiene inspirerer oss til å utvikle oss og til å bidra til en suksessrik framtid, og vi håper at du også slutter deg til overbevisningene og verdiene våre.

Les om våre verdier her

Jobbe med oss!

Åpen stilling i Norge

KUNDSERVICEMEDARBEIDER

Oslo

Dine arbeidsoppgaver:

Vi søker nå etter en norsktalende kundeservicemedarbeider til vårt kontor i Oslo. Oppstart er fortløpende. Som kundeservicemedarbeider har du daglig  kontakt med våre bedriftskunder via telefon og e-post, samt våre interne salgs- og distribusjonsavdelinger i Norge. Tjenesten inkluderer også å ringe utgående samtaler til våre kunder for å kvalitetssikre vår service. 

I tillegg skal du utføre administrative arbeidsoppgaver som:

  • Lage kontrakter
  • Oppdatere prislister
  • Fakturering
  • Innkreving av utestående betalinger
  • Kontakt med inkassoselskaper
     
Ansvar

Du er en person som er glad i å jobbe med mennesker og som ønsker å gjøre ditt ytterste for at kunden skal bli fornøyd. Du har 2 til 3 års erfaring fra kundeservice og er opptatt av kundetilfredshet og motiveres av å løse kundens utfordringer. Du må være positviv og hjelpsom og og ønske å gi alt for at kunden skal oppleve optimal service. Du må kunne jobbe selvstendig men samtidig være en lagspiller. Du bør også være strukturert og engasjert i jobben. Har du i tillegg gode kommunikasjonsevner og en fleksibel innstilling oppfordrer vi deg til å søke.

Kvalifikasjoner

•    Fastlønn + mulighet for bonus
•    Gunstig pensjonsordning
•    Mulighet for AFP
•    Helseforsikring
•    Et inkluderende og sosialt arbeidsmiljø
•    Lønn under opplæring

Ønsker du å være en del av vårt Eden-team?

Send søknaden din til hr.nordic@edensprings.com , og merk søknaden med referansen "Kundeservicemedarbeider".
 

Bli med oss

 Du kan alltid sende en åpen søknad. Vi er alltid interessert i dyktige medarbeidere som ønsker å bli med i suksesshistorien om Eden!

Filen må være mindre enn! size
Tillatte filtyper:pdf doc
Filen må være mindre enn! size
Tillatte filtyper:pdf doc docx

Ved å klikke på knappen nedenfor samtykker du til at Eden Springs Eden Springs Norway AS behandler dataene dine i forbindelse med følgende formål: For å gi deg informasjonen du ber om i dette skjemaet.  

Dine data kan bli gitt til andre selskaper innen Eden-gruppen og til dataprosessorer, innenfor og utenfor EØS-området. Overføringer utenfor EØS er basert på tilstrekkelige avgjørelser eller standard kontraktsklausuler vedtatt av EU-kommisjonen.

Du kan når som helst trekke tilbake samtykket ditt, og du kan også utøve retten din til tilgang samt retten din til å kreve retting, sletting, motsette deg behandling, begrense behandlingen samt retten din til dataportabilitet ved å sende en melding til GDPR@no.edensprings.com og ta med en kopi av et nasjonalt ID-kort eller et dokument som beviser identiteten din, samt adressen din for kommunikasjonsformål.

 Ytterligere informasjon om databeskyttelse er tilgjengelig i personvernreglene på https://www.edensprings.no/personvern-policy

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.