People@ Eden

For folk og med folk forsøker vi å gjøre en positiv forskjell i verden. Vi finnes i 18 land, har mer enn 3000 personer ansatt.
Karriere bei Eden

Jobbe i Eden

Vi bryr oss om medarbeiderne våre og tilbyr dem muligheter for vekst og utvikling sammen med interessante utfordringer og rom til å ta initiativ og ha en reell innflytelse.

Vi ble grunnlagt av en visjonær gründer, så vi vil ha folk som behandler forretningen som sin egen, med omhu, ansvar og masse kreativitet.

I Eden er ingen dager like, og hvis du er en reisende selger, finansperson eller markedsfører, er du og rollen du har veldig viktig for oss.

Målet vårt er å utvikle medarbeiderne våre gjennom et rettferdig, robust og gjennomsiktig prestasjonsstyringssystem, og tilby jobbavansement i henhold til den enkeltes potensial og ambisjoner.
Vi tilbyr en lang rekke oppgaver innen distribusjon, drift, salg & markedsføring, økonomi og HR over hele Europa, så du kan fylle på karrieren din i et variert, dynamisk og internasjonalt miljø.

Edens verdier

Edens verdier reflekterer kjernen vår og ambisjonene våre for framtida. De viser oss vei i atferd, samspillet innad i firmaet, beslutningstaking og forholdet vårt til kunder, leverandører og områdene vi opererer i.

Verdiene inspirerer oss til å utvikle oss og til å bidra til en suksessrik framtid, og vi håper at du også slutter deg til overbevisningene og verdiene våre.

Jobbe med oss!

Åpen stilling i Norge

Sjåfør

Oslo, Full-time

Vi søker en sjåfør for vårt distribusjonteam i Oslo som vil være ansiktet til våre kunder, har et godt øye for kundeservice og som liker å jobbe selvstendig. Du kommer fra vårt kontor i Oslo, men vil besøke kunder rundt Oslo og Akershus

 

Ansvar

Plikter:​
Arbeidet som sjåfør omfatter levering av vann og service til våre bedriftskunder. Det er en fordel å være godt kjent i Oslo-Akershus. Førerkort klasse C1 er et krav, og det er en fordel om du har truckførerbevis. Du må beherske norsk flytende. Arbeidet er fysisk krevende.
Om deg
Vi søker deg som se kunden, og liker å yte god kundeservice. Du må ha gode kommunikasjonsevner, ha evne til å se helheten,  samt noe teknisk innsikt. Vi ønsker i tillegg at du er serviceinnstilt, fleksibel og punktlig og kan jobbe selvstendig. Stillingen er fast med umiddelbar oppstart.

Send inn søknaden din til hr.nordic@edensprings.com och merk den ”Sjåfør".

Bli med oss

 Du kan alltid sende en åpen søknad. Vi er alltid interessert i dyktige medarbeidere som ønsker å bli med i suksesshistorien om Eden!

Files must be less than 2 MB.
Allowed file types: pdf doc.
Files must be less than 2 MB.
Allowed file types: pdf doc docx.

Ved å klikke på knappen nedenfor samtykker du til at Eden Springs Eden Springs Norway AS behandler dataene dine i forbindelse med følgende formål: For å gi deg informasjonen du ber om i dette skjemaet.  

Dine data kan bli gitt til andre selskaper innen Eden-gruppen og til dataprosessorer, innenfor og utenfor EØS-området. Overføringer utenfor EØS er basert på tilstrekkelige avgjørelser eller standard kontraktsklausuler vedtatt av EU-kommisjonen.

Du kan når som helst trekke tilbake samtykket ditt, og du kan også utøve retten din til tilgang samt retten din til å kreve retting, sletting, motsette deg behandling, begrense behandlingen samt retten din til dataportabilitet ved å sende en melding til GDPR@no.edensprings.com og ta med en kopi av et nasjonalt ID-kort eller et dokument som beviser identiteten din, samt adressen din for kommunikasjonsformål.

 Ytterligere informasjon om databeskyttelse er tilgjengelig i personvernreglene på https://www.edensprings.no/personvern-policy

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.