People@ Eden

For folk og med folk forsøker vi å gjøre en positiv forskjell i verden. Vi finnes i 18 land, har mer enn 3000 personer ansatt.
Karriere bei Eden

Jobbe i Eden

Vi gir energi til millioner av mennesker hjemme og på jobb gjennom vann- og kaffeløsningene våre.

Sammen med mer enn 3000 kolleger gir vi utmerket service til våre kunder i 18 land over hele Europa.

På Eden er ikke en dag lik den andre, vi skaper muligheter til å påvirke vår virksomhet og vår karriere.

Grunnlagt av en gründer, vi ønsker folk på vår side som ser virksomheten som sin egen, med omsorg, ansvar og mye kreativitet.

Vi bryr oss om menneskene våre, og vi utvikler dem kontinuerlig gjennom et rettferdig og åpent resultatstyringssystem og tilbyr jobbutvikling i henhold til alles potensial og ambisjoner. Enten du er sjåfør, økonom eller markedsfører, er du og ditt bidrag like verdifulle for oss.

Vi tilbyr et bredt spekter av roller innen distribusjon, kunde- og teknisk service, salg og markedsføring, finans og HR over hele Europa, slik at du kan bygge din karriere i et mangfoldig, dynamisk og internasjonalt miljø.

Vår Eden gir energi til å glede seg over et liv fullt av livskraft.

Edens verdier

Edens verdier reflekterer kjernen vår og ambisjonene våre for framtida. De viser oss vei i atferd, samspillet innad i firmaet, beslutningstaking og forholdet vårt til kunder, leverandører og områdene vi opererer i.

Verdiene inspirerer oss til å utvikle oss og til å bidra til en suksessrik framtid, og vi håper at du også slutter deg til overbevisningene og verdiene våre.

Les om våre verdier her

Jobbe med oss!

Åpen stilling i Norge

FIELD SALES REPRESENTATIVE

Oslo

I jobben som Field Sales Representative vil du få et stort egenansvar for å levere de resultatene som forventes. Med en ambisiøs vinnermentalitet skal du selge inn kundespesifikke løsninger til både eksisterende og nye kunder. Du vil få ansvar for å finne, kontakte og oppsøke potensielle nye kunder i ditt distrikt. Du liker høyt tempo og du liker å kontakte kunder per telefon for å avtale kundemøter.

I jobben som Field Sales Representative vil du få et stort egenansvar for å levere de resultatene som forventes. Med en ambisiøs vinnermentalitet skal du selge inn kundespesifikke løsninger til både eksisterende og nye kunder. Du vil få ansvar for å finne, kontakte og oppsøke potensielle nye kunder i ditt distrikt. Du liker høyt tempo og du liker å kontakte kunder per telefon for å avtale kundemøter. Vi forventer at du klarer ca 20 kundemøter per uke. Klarer du dette har du alle forutsetninger for å bli en meget suksessfylt selger for Eden Springs.

Du får ditt eget budsjett og stor frihet til å planlegge din egen arbeidsdag for å oppnå dine og selskapets mål.  Du bør være en utadvendt person med stor arbeidslyst, som liker å bruke majoriteten av sin tid ute hos kundene på jakt etter nye salg. Du vil rapportere direkte til vår salgssjef. Arbeidssted vil være vårt kontor på Furuset i Oslo, der du vil være en viktig del av vårt salgsteam på 3. personer.
 

Om deg

Du har minst 5 år med dokumentert salgserfaring fra B2B. Din strukturerte og ambisiøse arbeidsmetode sørger for at du kjører effektive salgsprosesser, noe som er nødvendig for at du skal klare å balansere både kundens og selskapets behov. Etter opplæringsperioden forventes det at du skal ta egne initiativ og arbeide produktivt.. Du liker å jobbe i et mindre, resultatfokusert team i en stor internasjonal virksomhet. Du er ikke opptatt av personlig prestisje, du er fleksibel og du anser det som selvsagt å hjelpe dine kolleger ved behov. Som person er du pragmatisk og løsningsorientert og kreativ. Erfaring  fra forhandlinger, rammeavtaler og kunnskap om finansieringsløsninger er en fordel. Videre er det en forutsetning at du snakker norsk og engelsk flytende.

Hva kan vi tilby

Du blir en del av en landsdekkende serviceavdeling med et veldig godt arbeidsmiljø, der det alltid skjer noe og hvor egne ideer og initiativ settes pris på og hilses velkommen.

 • Fast lønn, bonusordning, mobil og PC
 • Fleksibel og selvstendig arbeidsdag
 • En utfordrende og spennende jobb
 • Et godt arbeidsmiljø med gode kollegaer og partnere over hele landet
 • Å være en del av en ambisiøs bedrift
 • Gode pensjonsordninger

Send din søknad til hr.nordic@edensprings.com merk søknaden med "Field Sales Representative Norway".
 

TEKNIKER/ SJÅFØR

Oslo

Du vil bli en del av vårt flotte team i Oslo som består av 10 ansatte.

Arbeidet som Tekniker/ sjåfør omfatter levering av vann, kaffe, samt service og reparasjoner på kaffemaskiner og vanndispensere til våre bedriftskunder. Det er en fordel å være godt kjent i Oslo-Akershus. Det er ønskelig at du har førerkort klasse C1. Truckførerbevis er et krav. Du må beherske norsk flytende. Arbeidet kan være fysisk krevende. Stillingen er fast med umiddelbar oppstart.

Du vil bli en del av vårt flotte team i Oslo som består av 10 ansatte.

Arbeidet som Tekniker/ sjåfør omfatter levering av vann, kaffe, samt service og reparasjoner på kaffemaskiner og vanndispensere til våre bedriftskunder. Det er en fordel å være godt kjent i Oslo-Akershus. Det er ønskelig at du har førerkort klasse C1. Truckførerbevis er et krav. Du må beherske norsk flytende. Arbeidet kan være fysisk krevende. Stillingen er fast med umiddelbar oppstart.

Om deg

Vi søker deg som evner å se kunden, og liker å yte god kundeservice. Du må ha gode kommunikasjonsevner, ha evne til å se helheten, samt god teknisk innsikt. Vi trenger i tillegg at du er serviceinnstilt, fleksibel og punktlig og har evnen til å jobbe selvstendig. Du liker frihet under ansvar og ønsker å bygge gode kunderelasjoner til dine faste kunder.

Hva kan vi tilby
 • En utfordrende og spennende jobb
 • Variert arbeidsdag med gode kolleger og et godt arbeidsmiljø
 • En velrenommert, solid og ambisiøs virksomhet
 • Konkurransedyktig lønn og gode pensjons- og forsikringsordninger
 • Lønn under opplæring

Spørsmål vedrørende stillingen kan rettes til Operations Manager Tony Sandem, tlf 92839797

Send inn søknaden din til hr.nordic@edensprings.com og merk den ”Tekniker Norge”.

Bli med oss

 Du kan alltid sende en åpen søknad. Vi er alltid interessert i dyktige medarbeidere som ønsker å bli med i suksesshistorien om Eden!

Filen må være mindre enn! size
Tillatte filtyper:pdf doc
Filen må være mindre enn! size
Tillatte filtyper:pdf doc docx

Ved å klikke på knappen nedenfor samtykker du til at Eden Springs Eden Springs Norway AS behandler dataene dine i forbindelse med følgende formål: For å gi deg informasjonen du ber om i dette skjemaet.  

Dine data kan bli gitt til andre selskaper innen Eden-gruppen og til dataprosessorer, innenfor og utenfor EØS-området. Overføringer utenfor EØS er basert på tilstrekkelige avgjørelser eller standard kontraktsklausuler vedtatt av EU-kommisjonen.

Du kan når som helst trekke tilbake samtykket ditt, og du kan også utøve retten din til tilgang samt retten din til å kreve retting, sletting, motsette deg behandling, begrense behandlingen samt retten din til dataportabilitet ved å sende en melding til GDPR@no.edensprings.com og ta med en kopi av et nasjonalt ID-kort eller et dokument som beviser identiteten din, samt adressen din for kommunikasjonsformål.

 Ytterligere informasjon om databeskyttelse er tilgjengelig i personvernreglene på https://www.edensprings.no/personvern-policy

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.