Kaffe er kilden til ekstra energi på arbeidsplassen

God kaffe

Når vann er basen for velvære og produktivitet, gir kaffe den ekstra energien som gjør forskjellen på god og utmerket ytelse. For de fleste av oss er det ingenting som lukten og smaken av nytrukket kaffe som får oss i gang. 

Når vi setter i gang med en oppgave som krever litt ekstra konsentrasjon, er det å fylle på kaffekoppen noe av det første vi gjør. Kaffe er en bevist kilde til økt produktivitet og energi, noe som igjen øker produktivitetsnivået ditt på arbeidsplassen. Kaffe er den mentale stimuleringen som holder mennesker fokusert og kreative.

Nyere forskning bekrefter nok en gang, at koffein forsterker og fokuserer våre mentale og fysiske evner. Vitenskap viser at det aktiverer hjernens funksjoner som oppmerksomhet, konsentrasjon, planlegging og problemløsing. Kilder som Mayo Clinic og Harward Medical School selv anbefaler regelmessig inntak av kaffe for å redusere risikoen for diabetes og flere typer kreft. Men som mange andre ting i livet, er kaffe sunt så lenge det drikkes i moderate mengder.

Relaterte innlegg