Ledende på markedet for klimatiltak

Eden Springs hjelper tusenvis av europeiske kunder med i iverksette tiltak mot klimaendringene gjennom sitt CarbonNeutral®-program.
Edens verden

Eden Springs International, Europas ledende leverandør av vann og kaffe til arbeidsplassen, har kompensert over 141 000 tonn CO2 siden 2010 - noe som tilsvarer mer enn 1,4 millioner flyvninger på økonomiklasse fra London til Berlin eller over 16 500 bilreiser rundt jorden.

For sju år siden forstod Eden Springs verdien av å styrke sitt rykte som et selskap som tar ansvar ved å hjelpe sine europeiske kunder med å iverksette tiltak mot klimaendringer gjennom kjøp av sertifiserte CarbonNeutral vann- og kaffeløsninger.

Ved å velge en sertifisert CarbonNeutral-løsning fra Eden Springs kan bedriftene redusere sin egen miljøpåvirkning og bidra til kollektive klimatiltak ved å redusere det globale CO2-utslippet og levere bærekraftige utviklingsresultater for klimafølsomme samfunn.
For hvert tonn CO2 som slippes ut gjennom installasjon av en Eden vann- eller kaffemaskin, samt det første årets bruk av maskinen, kjøper du en utslippsrett fra et høykvalitativt prosjekt for å redusere utslippene til null. 

I de kommende to årene har Eden valgt å støtte et prosjekt som ikke bare reduserer utslippene, men som også leverer rent drikkevann til lokalsamfunn. ”Gullstandard”-prosjektet, basert i Malawi, Uganda, Rwanda og Eritrea, gir rent drikkevann til landsbygder gjennom reparasjoner av ødelagte borehull.

Catherine Stidwell, markeds- og kommunikasjonsjef i Eden: "Vi er stolte over at vi beholder vår CarbonNeutral-sertifisering i hele virksomheten i Europa og fortsetter å vise vårt engasjement for å redusere vår klimapåvirkning på en meget effektiv måte. Ved å velge en vann- eller kaffeløsning fra Eden Springs kan våre kunder ikke bare sikre en høykvalitativ opplevelse for sine ansatte og kunder, men også bidra positivt til bedriftens eget miljø- og sosiale ansvar. "

For mer informasjon om Eden og selskapets miljøaktiviteter, klikk her.

Relaterte innlegg