Fremtidens arbeidsplass - hvem er egentlig "Generation Z?"

Edens verden

Generasjon Z opptar arbeidsplassen!
Generasjon Z inkluderer alle født etter 1995 - og de er forskjellige fra alle tidligere generasjoner.
I 2020 vil Generation Z stå for 24% av den globale arbeidsstyrken. I 20301 er Generasjon Y (født 1981-1995) og Generasjon Z sammen spådd til å utgjøre totalt 75% av alle arbeidere2.

Samfunnet og planeten


Generation Z bryr seg om omgivelsene sine - de foretrekker å velge et selskap med et sterkt engasjement for miljøet og som tar mye samfunnsansvar.

  • De er villige til å betale mer for produkter og tjenester fra selskaper som virkelig er opptatt av å påvirke både samfunnet og miljøet.
  • 45% velger merker som er miljøvennlige og som tar samfunnsansvar.7

Helse og velvære

Generasjon Z verdsetter helse og velvære veldig høyt. De omgir seg gjerne med et bredt spekter av produkter tilgjengelig for dem når som helst. Strategisk plasserte automater som tilbyr en rekke sunne drikkealternativer er et eksempel på en perfekt løsning.

  • 76% sier det er viktig for ansatte å prioritere trivsel.
  • 63% av forbrukerne prøver å spise og drikke sunnere.
  • 82% sier at sosiale medier kan være et verdifullt verktøy på arbeidsplassen, spesielt for å finne inspirasjon til hva du kan spise ved lunsjtid3.

La Eden Springs hjelpe deg med å skape et Generation Z-vennlig miljø
Vi kan hjelpe deg med å tilby et arbeidsmiljø der hver generasjon vil føle seg bra. Som markedsleder innen klimahandlinger sørger vi også for å ta vare på den kommende generasjonen gjennom vårt solide miljøengasjement. Vi tilbyr et bredt utvalg av vanndispensere og kaffemaskiner til kontoret, og hjelper deg å finne riktig løsning for akkurat din arbeidsplass.

Uansett hvilken drikke du velger, har vi i Eden sørget for at den ikke bare smaker godt - men at du også kan drikke den med god samvittighet. Våre Carbon Neutral-sertifikater garanterer at vi kompenserer for alle våre karbondioksidutslipp; alt fra produksjon og transport av maskiner, men også for selskapet som stort. Vår virksomhet drives også av 100% grønn strøm. Hvis du vil vite mer om Eden Springs miljøarbeid, anbefaler vi deg å lese mer på nettstedet eller blogginnlegg nedenfor.

Du kan finne all informasjon om våre høyteknologiske og miljøsertifiserte drikkeløsninger her på vår hjemmeside. Hvis du er ute etter tilbehør som kaffe, krus eller te, er det også vår nettbutikk MyEden hvor du kan bestille produktene dine direkte.

1 Statista (2019) 
2 Deloitte Millennial Survey (2018)
3 Dimensional Research on behalf of Dell Technologies, `Gen Z: The Future has arrived.` (August to September 2018)
4 Peldon Rose UK Office Survey (November 2018)
5 The Conference Board global Consumer Confidence
6 IBM, Uniquely Generation Z: What brands should know about today`s youngest consumers`, (2017)
7 Attitudes towards healthy eating report – Mintel Feb 2018

 

Relaterte innlegg