Edens nye kjøler Storm endrer vårt syn på kildevannskjølere

Velvære på jobb

I andre halvår av 2017 introduserte Eden de første eksemplene på den nye vannkjøleren fra Storm. Storm er en unik kildevannskjøler med differensiert fordel: vannflasken er plassert i et skap under maskinen. Med Storm trenger du ikke lenger løfte tunge vannflasker opp på vannkjøleren.

Høy teknisk og hygienisk standard

I Eden velger vi vannløsninger som egner seg for mange ulike typer lokaler, fra større kontor til mindre venterom. Med dette som utgangspunkt passer vi på at våre produkter holder de høyeste tekniske og hygieniske standardene.

Storm er av høyverdig kvalitet og konstruksjon. Den lett utbyttbare SmartFlo ™-enheten gjør vedlikeholdet av maskinen enkel, hurtig og hygienisk. LED-lampen over kranflaten øker brukervennligheten når det er dårlig lys og et blinkende rødt lys indikerer når flasken nesten er tom. Storm har også et avtakbart dryppbrett for enkel rengjøring.

Fokus på ergonomi

Ergonomi har spilt en nøkkelrolle ved designen av denne modellen. I tillegg til flaskens ryggvennlige plassering sitter knappene høyere enn normalt. Dette muliggjør en mer ergonomisk posisjon når du bruker kjøleren. Det høye rommet mellom kranene og dryppbrettet gjør det også enkelt å bruke høye glass, flasker eller karafler. Den nye modellen inneholder også en integrert koppholder for lett tilgjengelige kopper.

Slank design for alle typer miljøer

Utformingen av kildevannkjøleren Storm stikker seg ut sammenliknet med andre kjølere. Den leveres i et moderne design med en elegant svart høyglans og rustfritt stål, noe som gjør at den passer inn i alle miljøer. Den skjulte flasken og den integrerte koppholderen gir hele produktet et rent og organisert inntrykk.

Som alltid med en kildevannkjøler fra Eden kan du nyte friskt og lokalt kildevann. Storm leveres i to versjoner med kaldt og varmt, eller kaldt og romtemperert kildevann. For sikker bruk finnes det en barnesikkerhetslås på varmtvannsfunksjonen.

Relaterte innlegg