Hvorfor kildevann?

Velvære på jobb

Eden leverer godt og sunt vann til deg og arbeidsplassen. Leveringen gjørs til et enkelt og praktisk sted. Det eneste du trenger å gjøre – er å drikke kildevannet. Noe av det mest effektive du gjøre for å sikre et godt velvære, er rett og slett å drikke vann som er av god kvalitet. Edens vann kommer fra nøye utvalgte kilder, som ligger langt unna forurensning.

Ordet «kilde» for oss ofte til å tenke på velvære. Kildevannet vårt tappes direkte fra kildene i et naturlig og beskyttet miljø. Vi bruker alltid kildevann fra en lokal kilde nær deg. Vårt kildevann i Norge kommer fra kilden vår i Porla Brunn i Sverige. 

Selv om det friske norske springvannet er blant det beste i verden, så er det en forskjell mellom kildevann og springvann. Kildevann filtreres sakte gjennom naturlige jordfiltre, mens springvann gjennomgår kjemiske prosesser før det kan drikkes. Kildevann er helt enkelt vann som er renset av naturen.

Det at vannet er naturlig, innebærer at det inneholder en mikrobiologisk bakterieflora og naturlige mineraler. I tillegg er dette vannet en ferskvare. Kildevann er helt naturlig og dermed en viktig kilde til god helse. Kildevannet er ikke utsatt for desinfeksjon eller lignende behandlinger, og det brukes bare ett eneste partikkelfilter. Dette er en av de viktigste forskjellene fra springvann.

Godt vann skaper et behov for å drikke

Det viktigste er trolig at kildevann smaker godt. Godt vann gjør at man vil drikke, og når vi drikker nok vann, så har vi det bra.

Tretthet, hodepine og lavt energinivå kan være tegn på at man drikker for lite. Dette kan ha negativ innvirkning på konsentrasjonen i løpet av arbeidsdagen.

Edens høykvalitets kildevann leveres direkte til arbeidsplassen og gir deg kaldt, friskt vann når du vil ha det. Du har dermed alltid en naturlig vannkilde nær der du er.

Vi hjelper deg gjerne med å få din egen vannkilde på kontoret.

Relaterte innlegg